Christoffer Sjostrom
Utrip mesta · šport

Dragi tekači, pozor, pozor. Sodelujte v naši nagradni igri in se potegujte za tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE. Podarili bomo namreč en par moških ali ženskih tekaških copat, ki so primerni predvsem za tiste, ki se radi podate na raznovrstne tekaške terene.

Ste tudi vi med tistimi, ki radi kombinirate tek v naravi s tekom po trših terenih, vendar niste prepričani, ali je vaša obutev primerna? Odgovor je Salomon SENSE ESCAPE. Vsestranska linija tekaških copat, ki bo vaš popoln partner na novih avanturah. Linija tekaških copat Salomon SENSE nudi popolno rešitev za tekače, ki se radi podajo na raznovrstne tekaške podlage. Zdaj lahko mirno tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot ali pa odkrivate zahtevnejše terene. Novi Salomon SENSE ESCAPE vas bodo navdušili z vrhunskim blaženjem, lahkotnostjo in stabilnostjo na različnih tekaških podlagah. Dodatno samozavest zagotovi odličen oprijem stopala, tehnologija Vibe pa poskrbi za zmanjšano utrujenost na daljših tekih. Ekskluzivno v prodajalnah Intersport in spletni prodajalni Intersport.

Nagradna igra

S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje se potegujete za 1 x tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE (ženski ali moški).

Nagrajenka nagradne igre je Petra Šmitek.

Nagrajenki iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.


cover-onit ONNIT: fitnes pripomočki za fanatične oboževalce sage Star Wars 1000-500-citymagazine-cover Adidas UltraBOOST 3.0 – za večji povratek energije adidas Ocean Storm Kopačke adidas Ocean Storm: prinašajo stabilnost, okretnost in popoln nadzor na igrišču 1000-500-citymagazine-cover (3) Takšne bodo medalje na OI v Parizu 2024 · · ·