Nagradna igra Merkur
V zraku · buzz buzz

S kampiranjem počitnice postanejo drugačne, razburljive, aktivne in doživete. Priprava hrane na kampiranju je sploh za začetnike velik izziv, za tiste bolj izkušene pa je prava zabava in družabni dogodek dneva. Skratka, improvizacija in brez kompliciranja.

V Merkurju vam ponujamo pestro izbiro šotorov in vso potrebno opreme za kampiranje in karavaning. Ker se zavedamo, da je v času kampiranja in piknikov kuhanje malo težje, smo vam pripravili bogato izbiro priročnega pribora, kuhalnikov, hladilnih torb in ostale kuhinjske opreme. Za popolno kampiranje v Merkurju dobite še nepogrešljive dodatke za vse generacije.

Za lastnike avtodomov in počitniških prikolic smo v izbranih Merkurjevih trgovskih centrih izdelkom za kampiranje dodali nabor približno 30 specializiranih izdelkov vrhunske blagovne znamke, ki so nepogrešljivi za vsakega lastnika avtodoma ali prikolice. S pravilnim odgovorom na spodnje nagradno vprašanje in z malo sreče je lahko vaša električna ponev za pizzo!

Nagradna igra je zaključena.

Skulpture živali narejene s 3D tiskalnikom PolyWood: živali, izklesane iz lesa, ki pa so v resnici delo 3D-tiskalnika Optične prevare s platnicami knjig Ljudje, ki so brali knjigo/revijo s pravo naslovnico v pravem trenutku Lažno oglaševanje To so najbolj očitni primeri lažnega oglaševanja shutterstock_347211476 Poteze, ki te v hipu spremenijo v totalnega id**ta ·