new
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pomlad je skoraj tu in vse tisto kar naravnost obožujemo. Sveža jutra, daljše in toplejše dneve, naravo, ko vzcveti v barvah. Čas je za spomladansko čiščenje telesa, nova doživetja, nov kos najljubšega oblačila in nenazadnje tudi novo dišavo, ki nas bo pospremila v poletje. Zato bomo med vsemi tistimi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje podarili 1x moško dišavo Calvin Klein ENCOUNTER FRESH, 50 ml.

Privlačno moška dišava ENCOUNTER FRESH združuje poživljajočo energijo z bogatimi lesnimi notami. V zgornjih notah vsebuje mehke in čiste note italijanske bergamotke in akorde osvežujočega mojita. Ekstrakt ruma, kardamom in sivka dišavi v osrčju dajejo samozavest in eleganco. V spodnjih notah pa listi cistusa, sandalovina in pačuli ustvarjajo privlačno čutnost. Obraz dišave je tudi tokrat Alexander Skarsgard.

Nagradno vprašanje

Koliko let je City Magazine že prisoten v Sloveniji?

A: 10 let
B: 11 let
C: 12 let

Nagradna igra je zaključena

Nagrado prejme: Rasto Premelč


kolaz_valentinovo Valentinovo: ideje za darila – zanjo Večkrat si ga privoščita: tako seks vpliva na vajine možgane Večkrat si ga privoščita: tako seks vpliva na vajine možgane iStock_000055539776_Medium Nega obraza: Najboljši triki za čisto kožo in sijočo polt iStock_000046984162_Medium 5 najboljših naravnih načinov za boj proti prehladu in gripi · ·