Sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017
Utrip mesta · zdravje & lepota

Želite izvedeti, kakšne lepotne trike uporablja prihodnja angleška kraljica Kate Middleton. Na sejmu kozmetike in lepote Love beauty bo kozmetičarka, ki je redna gostja kraljeve družine in skrbi za popolno videz kože številnih drugih slavnih, kot so Victoria Beckam, Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. in Dannii Minogue, pokazala nego s svojo naravno kozmetično linijo, ki je osvojila svet slavnih. Gotovo bo tudi tebe! Pridi na sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017, ki bo gostil vrhunske tuje in slovenske lepotne strokovnjake. Sodeluj v nagradni igri in z malo sreče dobiš vstopnico brezplačno!

Gospodarsko razstavišče bo 8. in 9. aprila 2017 gostilo sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017, kjer se bodo poleg pestre ponudbe za ljubitelje kozmetike, manikire, pedikure, plastične in estetske kirurgije in dentalne estetike ter velneške ponudbe predstavili vrhunski tuji in slovenski strokovnjaki.

Ena izmed njih je tudi omenjena kraljica naravne kozmetike Deborah Mitchell, pa talentirani umetnik ličenja Steve Douch, ki ponuja dostopno linijo profesionalne kozmetike, priznana hrvaška dermatologinja dr. Ivana Nola, ljubitelje las bosta navdušila frizerski mojster Metod Tasič in italijanski frizerski virtuoz Antonio Tufano, na drugi tovrstni sejem pa prihajata tudi slovenska plastična in estetska kirurga dr. Matic Fabjan in dr. Daša Kovačič Beković ter drugi. Predstavili bodo lepotne novosti in trende ter strokovna svetovanja in namige, kako izboljšati svoj lepotni vsak dan. Obiskovalcem bo pestra ponudba izdelkov in storitev na voljo po sejemskih cenah.

PREBERITE ŠE: ItStyle: profesionalna ličila zdaj tudi v Sloveniji

Že danes pa imate odlično priložnost, da se sejma kozmetike in lepote Love Beauty 2017 udeležite brezplačno, saj imamo 10 vstopnic, ki jih bomo razdelili med vas. Odgovorite na nagradno vprašanje in z malo sreče je ena vaša.

Nagradna igra je končana. Nagrajenci bodo obveščeni po elektronski pošti.

Tetoviranje pegic Freckling – tetoviranje pegic je nov lepotni trend Lolita - temnopolta Barbie Lolita – temnopolta Barbika Vzglavnik Somnox Somnox – vzglavnik, ki diha kot človek in vas zaziba v spanec pg-12-bridget-jones 5 jutranjih navad, ki nam preprečujejo, da bi shujšali · · · · · · · · · · · · ·