Reebok workout
Utrip mesta · šport

Nagradna igra za dva para športnih copat Reebok Workout TR 2.0 in še pet drugih športnih nagrad je zaključena. Na dnu članka najdete nagrajence.

Več treniraš, več dobiš, pravijo pri športni znamki Reebok, ki prisega na kakovostno in udobno športno opremo. Reebok je vedno na lovu za inovacijami za še boljšo športno izkušnjo in med njimi so novi športni copati Workout TR 2.0 (za moške in za ženske), ki jih najdete ekskluzivno v prodajalnah Intersport po Sloveniji.

V čem so športni copati Workout TR 2.0 tako zelo posebni?

      • Ponujajo stabilnost in oprijem Roperpro.
      • Imajo odporno in vzdržljivo mrežico: dolgo obstojen material na zgornjem delu učvrsti najbolj obremenjene dele. Hkrati pa je lažji in zračnejši kot kadarkoli prej.
      • Obuvanje je povsem preprosto: strateško razporejene asimetrične luknjice za vezalke vam omogočajo, da te športne copate obujete brez težav.

Z malo sreče so lahko športni copati Workout TR 2.0 vaši!

Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na spodnje vprašanje, bomo 14. 11. 2016 ob 9.00 izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela športne copate Workout TR 2.0, in še pet srečnežev, ki bodo prejeli druge priročne športne nagrade.

Osvojite lahko

1 x moški športni copat Workout TR 2.0
1 x ženski športni copat Workout TR 2.0
2 x šejker
2 x vreča za telovadno opremo
1 x kolebnica

Nagrajenci so:
1. 1 X moški športni copat Workout TR 2.0: Miloš Makivić
2. 1 X ženski športni copat Workout TR 2.0: Tjaša Pucelj
3. 1 X šejker: Kristjan Kajdiž
4. 1 x šejker: Tadej Klavžar
5. 1 X vreča za telovadno opremo: Tina Šabanović
6. 1 x vreča za telovadno opremo: Tanja Krajnc
7. 1 x kolebnica: Peter Aljaž

Screen Shot 2014-10-20 at 16.15.49 Volkswagen 19. ljubljanski maraton Marko Grilc_Grilosodes_2014_South Africa3_Foto_Janez Kocbek Marko Grilc – slovenski deskar je odprl 4. sezono Grilosodes – prva postaja: Južna Afrika Tekaška druženja bodo potekala vsako sredo ob 18.uri v Parku Tivoli do 22. oktobra. City Trail: brezplačna tekaška druženja v Ljubljani Untitled-1 Dejan Zavec – najboljši slovenski boksar za dvoboj z Madžarom najel prav posebnega trenerja! ·