cover-nagradna
V zraku · tehnologija

S hitrimi prsti se potegujte za nagrado, ki vas bo spremljala vsak dan – pametni telefon LG K10 (2017). Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo 1. 6. 2017 izbrali nekoga, ki bo prejel LG K10 2017.

Pametni telefon je postal naše nepogrešljivo orodje. Z nami je v vsakem trenutku in na vsakem koraku. Tudi zato smo se odločili, da svojim bralcem ponudimo možnost, da z enostavnim odgovorom na preprosto vprašanje sodelujejo v nagradni igri.

LG K10 (2017) ni običajen pametni telefon!

Kovinska linija, ki poteka po profilu, daje telefonu poseben, eleganten videz. K eleganci pripomorejo še tanek profil in zaokroženi robovi zaslona, ki so pomembni tudi z vidika uporabnosti in praktičnosti aparata. Fotoaparat na prednji strani LG K10 ima objektiv s širokim kotom 120° in ujame v fotografijo vse, kar vas obkroža – celotno skupino prijateljev ali čudovit razgled. Glavna kamera 13 MP ima večji senzor in bolj občutljivo tipalo na svetlobo, tako so fotografije boj jasne in bolj osvetljene. Zmogljiv osemjedrni procesor z 1,5 GHz in 2 GB delovnega spomina podpira brezhibno delovanje vseh aplikacij. Baterija bo vzdržala cel dan dela in zabave.
lgmobile.si

NAGRADNO VPRAŠANJE

Kakšen je kot zajemanja fotografije pametnega telefona LG K10 na prednji strani:

A) 90°
B) 120°
C) 150°

Odgovor z vašimi podatki vpišite v spodnji obrazec.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Nagrajenka, ki prejme nagrado: LUCIJA ČERMELJ

dslr-cover Spletni tečaj fotografije z DSLR-fotoaparatom cover-garmin Pametna ura Garmin Quatix 5 Marine cover-microsoft Microsoft: Prihajajo najlepši Windowsi vseh časov 11052017Nike-Unlimited-Stadium-2 Nike: prva LED-tekaška steza, ki je korak pred časom ·