''Krilati'' nahrbtnik
Utrip mesta · moda

Pozabite na Red Bull, ta nahrbtnik ti da krila! Vsi smo si kdaj želeli imeti krila, da bi lahko letali svobodno kot ptice. A ljudje nismo ptice, še manj pa angelčki. A za to, da vam na hrbtu zrastejo krila, vam ni treba biti ne eno ne drugo, prav tako vam ni treba uživati energijske pijače ali čakati pusta, ko si lahko nadenete angelski kostum. Potrebujete le nahrbtnik beloruskem umetnice Volhe Kotove, ki ga lahko naročite v spletni trgovini Etsy.

Želite, da vam zrastejo krila? Potem imamo za vas odličen izdelek. Prikupne nahrbtnike Volhe Kotove, ki vam podarijo krila, ki ste si jih od nekdaj želeli. Le oprtajte si ga na hrbet in počutili se boste kot pravljično bitje.

PREBERITE ŠE: HP Powerup – nahrbtnik, ki je tudi prenosni polnilnik

Nahrbtniki s krili so izdelani iz ovčje volne (z zadrgo) in so po eni strani praktični, po drugi pa umetnine s posluhom za detajle. Pozimi pa še dodatno grejejo hrbet. Svojega lahko naročite v spletni trgovini Etsy, vsak pa je izdelan ročno in po naročilu. Izbirate lahko med različnimi barvami kril – sivo, modro, belo in mavrično. Še nikoli ni bilo bolj preprosto in poceni živeti svoje sanje, ne da bi pri tem izpadli čudaško oz. kot da ste zamešali dneve na koledarju.

Nahrbtnik s krili:

'Krilati' nahrbtnikOdpri galerijo

Septembrski LJFW 2016: znan program Ljubljanskega tedna mode Ročna ura Concept Watch Concept Watch – ročna ura prihodnosti? Hlače za dremež Naptuckets Naptuckets – hlače za dremež Peresno lahki bulerji Dr. Martens (DM Lites) DM Lites – peresno lahki bulerji Dr. Martens · · · ·