Nahrbtnik Orbis - prišel iz prihodnosti
Utrip mesta · moda

Če bomo res kmalu potovali po vesolju, na kavo skočili na Mars ali letovali na katerem od drugih planetov, potem moramo že zdaj razmišljati o potovalni opremi. Težko je sicer predvideti, kakšna oblačila in obutev si bomo morali nadeti, tako da to lahko pustimo ob strani, se pa za kak potovalni kos opreme že najde malo bolj futurističen dizajn. Na primer ta.

Za eksperimentalnega oblikovalca Ilana Reubena, idejnega vodjo studia Ilanio, se zdi, da z enim kotičkom očesa vedno gleda v prihodnost. Njegova dela morajo vsebovati več kot zgolj obliko. V vsakem trenutku morajo tvoriti odnos s telesom, pravi.

Enako velja za nahrbtnik Orbis. Po videzu sodeč, bi lahko rekli, da je prišel iz prihodnosti, ne pa da tja najbrž potuje. Nahrbtniki Orbis so na voljo v štirih barvah, in sicer črni, rdeči, prozorni in beli ter se v popolnosti prilegajo telesu. Reuben je uporabil akril, pleksi steklo in aluminij, ki jih je obarval ter oblikoval v morda najbolj futuristične nahrbtnike do zdaj.

Cene za nahrbtnike Orbis se gibljejo med 210 evri in 340 evri.

Galerija – Nahrbtnik Orbis: predmet iz prihodnosti

Nahrbtnik Orbis: predmet iz prihodnostiOdpri galerijo

NI112O00G-A11@11 Nike Pantheos: Nike oživil še eno svojih klasik Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek large_Converse-Utility-Shoes Converse Urban Utility: nepremočljive ‘all-starke’ · · · ·