NAJBOGATEJŠI
V zraku · buzz buzz

Pri Forbesu redno spremljajo razmere na delniških trgih, v svetovni ekonomiji in politiki ter finančno stanje najbogatejših ljudi na svetu. Tukaj je 8 ljudi, ki so trenutno na vrhu njihovega seznama milijarderjev. To so najbogatejši milijarderji na svetu 2017.

Ni skrivnost, da je prepad med premožnimi in revnimi vedno večji. Nedavna študija, ki so jo objavili pri Oxfamu kaže, da 8 najbogatejših moških, ki imajo skupno v lasti kar 426 milijard ameriških dolarjev, poseduje enako bogastvo kot najrevnejša polovica sveta. Študija je med drugim ugotovila, da je imel že leta 2015 1 odstotek prebivalstva v lasti več bogastva kot ostalo svetovno prebivalstvo. Če bodo ti milijarderji še naprej donosno poslovali, bomo lahko videli prvega trilijonarja na svetu že čez 25 let. Tukaj so najbogatejši milijarderji 2017.

PREBERITE ŠE: NAJBOLJE PLAČANI VICTORIJINI ANGELČKI 2017

Galerija – najbogatejši milijarderji na svetu 2017

8. Bernard Arnault – 54 milijard ameriških dolarjevOdpri galerijo
Speedminton Najboljše igrače za na plažo shutterstock_589758764 10 stvari na letalih, za katere niste vedeli, da obstajajo 023-ppc-13560.full Največje napake, ki jih ljudje naredijo ob zaroki Sladoledne lučke, narejene iz onesnažene vode. Sladoledne lučke, ki nas opominjajo na težave sveta · · ·