PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Nekateri zvezdniki so si letos kar pridno nabrali kupe denarja, ampak kako so se pa odrezali slavni pari? Kdo so tisti pari, ki so najbogatejši saj so letos finančno dosegli sam vrh?

Hollywoodski slavni pari nedvomno postajajo vse bolj zanimivi in občudovani ter na različne načine prevzemajo pozornost nase. Naj bo to z njihovo glasbeno ali filmsko kariero, ali le z njihovo javno persono. Vsa individualna zvezdniška moč se seveda še toliko poveča, ko govorimo o slavnih zvezdniških parih. Dober primer močnega zvezdniškega para sta Kanye West in Kim Kardashian, ki se lahko bahata s svojimi letošnjimi skupnimi zaslužki, v vrednosti 200 milijonov evrov. Čeprav zelo bogata, pa vseeno nista prišla na našo listo 10-ih najbogatejših slavnih parov letošnjega leta.

V galeriji si oglejte najbogatejše slavne pare leta 2015.

Jada-Pinkett-Smith & Will Smith: 210 milijonov evrov.Odpri galerijo
Znane blagovne znamke in njihova čudaška originalna imena. Znane blagovne znamke, ki so imele prvotno čudaška imena Kako ljudje po svetu izgovarjajo nekatere najbolj znane znamke? Kako ljudje po svetu izgovarjajo znane blagovne znamke? Bližnjice na tipkovnici, ki jih želite poznati 50 bližnjic na tipkovnici, ki vam bo spremenilo življenje in prihranilo čas [osX in Win] 9YJ0EbvwTrw L´Oréal – The Waterproof Experience – s filmom Titanik so testirali obstojnost nove maskare · ·