Najbolj barvito stanovanje na svetu
Utrip mesta · dom

Amina Mucciolo oziroma Studio Mucci živi zares barvito življenje. No, vsaj po stanovanju sodeč. Je namreč najbolj barvito stanovanje na svetu, in kot bi lahko pričakovali, je prava internetna senzacija.

Vijoličaste stene, pastelne omare, cvetje na steni, mikrovalovna pečica Hello Kitty, barviti papirnati žerjavi, ki visijo s stropa – vse to najdete v stanovanju Amine Mucciolo. “Zelo pomembno je, da stanovanje odraža mene in mojo osebnost, kot tudi osebnost mojega moža,” dodaja Amina. “Želiva si, da je najino stanovanje zabavno, srečno in navdihujoče.” Tudi sama si večkrat splete mavrične kite, se obleče v barvita oblačila in se odloči za ličenje z bleščicami.

PREBERITE ŠE: 10 NAJRAZBURLJIVEJŠIH IN NAJNEVARNEJŠIH VODNIH TOBOGANOV NA SVETU

Nekako samoumevno je, da je postala internetna senzacija, ki vsak dan znova navdihuje svojih 181.000 sledilcev na Instagramu (število seveda raste).
V galeriji si poglejte, kako je videti najbolj barvito stanovanje na svetu.

Galerija – najbolj barvito stanovanje na svetu

Najbolj barvito stanovanje na svetuOdpri galerijo
shutterstock_379614298 Nagradna igra: kako vzgojiti zelišča v loncu? parfum-sivina Ikea x Byredo: Ikea najavila parfum 1000-500-citymagazine-cover Najlepše kopalne brisače, s katerimi boste izstopali 1000-500-citymagazine-cover Stoječa pisalna miza Stan – ima nekaj, česar ostale nimajo · · · ·