84540266
V zraku · buzz buzz

Precej občutljiva tema, smrt. Dogodek, ki nas razžalosti in nas obda s tišino. So pa tudi načini, ki lahko spremenijo pogrebni obred v zabavo. Če si seveda tega želite. V galeriji si oglejte najbolj bizarne, odštekane, “a ti mene mal j…” krste, ki bi pri še tako žalostnem vzdušju najbrž privabile smeh iz prisotnih.

Od žare v obliki nogometne žoge do krste v obliki kitare, ribe, čevlja in fotoaparata. Pa to ni vse. So tudi krste za ljubitelje računalniških igric in filmskih junakov. Ljudje imamo včasih res divjo domišljijo, ki jo izražamo na nenavadne načine. In krste so zagotovo eden od nenavadnih načinov.

Galerija – Najbolj bizarne krste na svetu

Najbolj bizarne krste na svetuOdpri galerijo
la dolce vita italija Fotografije 80. v Italiji, ki razkrivajo, kaj pomeni “la dolce vita” Ne hiti, da ne boš razočarana: toliko dolgo se dopisujta, preden gresta na prvi zmenek Sam svoj šef: ilustracije, ki odlično prikažejo, zakaj je dobro živeti sam steve-jobs-macintosh-apple-success-story-financial-value-market 11 pravil Steva Jobsa, zaradi katerih je bil Apple tako uspešen BeFunky Collage 10 najboljših avtomobilskih iger vseh časov ·