Kreativno plonkanje
V zraku · buzz buzz

Plonkanje je najlažja pot do lepih ocen. Plonkanja oz. goljufanja pri testih in izpitih ne odobravamo, a ti dijaki in študenti bi si za svojo domiselnost zaslužili najvišjo oceno. Oglejte si najbolj domiselne načine plonkanja, ki segajo od umetniških stvaritev do inovacij.

Ko beseda nanese na šolske dni, se marsikdo spomni na gore domačih nalog in testov, obenem pa tudi na plonkanje oz. prepisovanje, ki ga je vsak kdaj vsaj preizkusil, če ne tudi zares uporabil, ko je gulil šolske klopi. Včasih se nam pač ni uspelo vsega pravočasno naučiti (ali pa smo bili preprosto leni) in je bilo treba ubrati bližnjico. Vsaj do višje ocene, saj do znanja ne obstaja, čeprav smo s pripravo ”plonkca” lahko nezavedno tudi kar precej odnesli.

PREBERITE ŠE: Brata nič hudega slutečo sestro prepričata, da se dogaja apokalipsa zombijev

Ko ste bili sami nazadnje v šolskih klopeh, verjetno še niste poznali toliko metod plonkanja, kot jih boste spoznali v nadaljevanju. Plonkanje je namreč naraven proces, ki sledi toku časa. Z leti so tako učenci postali vse bolj drzni in iznajdljivi ter so do potankosti izpopolnili številne načine prepisovanja oz. goljufanja, ki segajo od umetniških stvaritev do pravcatih inovacij.

Domiselni načini plonkanjaOdpri galerijo
Uničeni Apple izdelki Uničeni izdelki Apple kot umetniški projekt cover-sms-sporočilo 12 stvari, ki jih nikoli ne smeš zapisati v sporočilu Odraščanje brez elektronski naprav Odraščanje brez elektronskih naprav in v objemu narave Če bi bili logotipi iskreni ... Honest Logos: če bi bili logotipi iskreni … ·