Najbolj nenavadne gugalnice na svetu
V zraku · buzz buzz

Gugalnice so sicer prvotno namenjene otrokom, a vsi, ki v sebi tudi kot odrasli nosijo ščepec igrivosti in gledajo na svet z veliki očmi, nikoli ne zamudijo priložnosti, da se malce zagugajo. Če naletijo na tako edinstvene gugalnice, kot vam jih predstavimo v nadaljevanju, pa sploh. Nahranite otroka v sebi z ogledom najbolj edinstvenih gugalnic na svetu.

Le kdo s seboj ne nosi spomina na otroške dni, ko smo se zibali na gugalnicah. Na dneve, ko smo ves prosti čas preživljali na igrišču, se podili za žogo, se igrali v peskovniku in se gugali na gugalnicah iz lesa in pnevmatik.

PREBERITE ŠE: Neverjetni plesni gibi, ki se požvižgajo na zakone fizike!

Da vas malce spomnimo na tista brezskrbna leta, ko je bila edina skrb, kako vzgojiteljico prepričati, da ne bi bilo treba spati v času popoldanskega počitka, ali kako iz učilnice čim prej pobegniti na igrišče, vam ponujamo izbor najbolj edinstvenih gugalnic na svetu.

Najbolj edinstvene gugalnice na svetu:

Najbolj nenavadne gugalnice na svetuOdpri galerijo

Izmed vseh pa je verjetno najbolj atraktivna prav ta:

Kako se ljudje obnašajo po nekaj popitih kozarcih vina glede na trezno stanje. Kako so isti ljudje videti po enem, dveh in treh popitih kozarcih vina Prikupni bobri So bobri najbolj prikupne žival na svetu? Internetna dejstva Zanimiva dejstva o internetu, ki jih zagotovo še ne poznaš! Plezanje na Islandiji Klemen Premrl: ledno plezanje po Islandiji