shutterstock_765018463
Utrip mesta · destinacija

Potovanja so zagotovo eden izmed največjih hitov 21. stoletja – poleg kulinarike in gurmanskih užitkov, seveda. Katere so najbolj epske destinacije, ki jih moraš obiskati glede na svoje astrološko znamenje? Odgovor na to zapleteno vprašanje najdeš v članku.

To so najbolj epske destinacije, ki jih moraš obiskati glede na svoje astrološko znamenje.

Oven – Brooklyn bridge

Ovni se ne bojijo gneče in hitrega tempa življenja. Nasprotno, v tem uživajo. Brooklyn bridge v New Yorku je prava destinacija zate.

Bik – Louvre

Nadeni si najboljše obleke ter se odpravi v Pariz. V Louvru se boš počutil kot doma. Svetovno znane umetnine, široki hodniki in enako čuteče duše … Kaj si še želiš od počitnic?

Dvojčka – Coachella

Coachella vrtiljak v Kaliforniji je tvoja naslednja top destinacija. Dobra hrana in retro zabava v zabaviščnem parku ti je pisana na kožo.

Rak – Nacionalni park Banff

Nacionalni park Banff je destinacija, kjer si boš lahko dokončno odpočil telo in um. Možnosti za pohajkovanje ali pa mirno branje ob jezerih so neskončne.

Lev – Rožnati zid Paul Smith

Rožnati zid Paul Smitha v Los Angelesu je prava destinacija zate. Predvsem si boš lahko končno dal duška z nakupovanjem na Melrose Avenue.

Devica – Horseshoe bend

Device ne marajo drame. Rade se umirijo v naravi ter stopijo v stik same s sabo. Kaj je boljši prostor za to kot čudovita narava v Arizoni, če posebej rečni zavoj reke Kolorado v obliki konjske podkve?

Tehtnica – otoki Jamesa Bonda

Na Tajskem se lahko znoriš in se hkrati odpočiješ na otokih, kjer so snemali James Bonda. Tehtnica, kaj še čakaš?

Škorpijon – grad Neuschwanstein

Dvorec Neuschwanstein v neposredni bližini Münchna je tvoja izbrana destinacija za naslednje potovanje. Tu si boš lahko dal duška s sanjarjenjem. Da o možnosti odličnih fotografij sploh ne govorimo.

Strelec – slapovi Skogafoss

Slapovi Skogafoss na Islandiji so odlična prispodoba za strelčevo osebnost – divji, neustrašni in mogočni.

Kozorog – Positano

Odrini v bližnjo Italijo po soj novi navdih. Positano je mestece, v katerega se boš v trenutku zaljubil.

PREBERITE ŠE: Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti

Vodnar – vrtovi v Filadelfiji

Vrtovi v Filadelfiji so tvoja naslednja top destinacija. Zaljubil s boš v mešanico spokojne narave in mestnega dogajanja.

Ribi – vroči vrelci v Utahi

V zvezni državi Utah v ZDA se nahajajo vroči vrelci, v katerih se bodo ribe počutile… no, pač kot ribe v vodi.


shutterstock_689517016 To sta dve najhitreje rastoči turistični destinaciji na svetu Bude Tunnel: bizarna atrakcija, ki je na TripAdvisoru v trenutku postala hit Bude Tunnel: bizarna atrakcija, ki je na TripAdvisoru v trenutku postala hit shutterstock_748532743 10 evropskih destinacij, ki so še posebej čudovite prav jeseni Quadrum ski & yoga resort, Gruzija Kontejnerji, spremenjeni v hude nastanitve, ki nudijo obiskovalcem posebno doživetje · · ·