David Beckham
V zraku · buzz buzz

Kot so to počeli ljudje že nekoč davno, se sedaj še vedno ustvarja različne kipe in skulpture ljudi, naših ”idolov”, ki so dosegli nekaj pomembnega v njihovem življenju in jih zato želimo ovekovečiti v njihovih najbolj značilnih pozah moči in drže. A vse ne vedno poteka tako kot bi si to želeli, zato se pripravite, saj smo za vas pripravili izbor najbolj groznih zvezdniških kipov na svetu.

Vendar, če ideja ni izpiljena do perfekcije in če ne najdemo odličnega kiparja, ki bo svojo kreacijo postavil na ogled za večno, se lahko stvari obrnejo in na koncu dobimo nekaj čisto drugega, skoraj pošastno groznega, da nas oči kar bolijo. Nekaj takega se je zgodilo v Madeiri, ob slavnostnem razkritju kipa nogometaša Cristiana Ronalda, o katerem se veliko govori še danes. Držite se, saj smo za vas pripravili izbor dvanajstih najbolj groznih zvezdniških kipov na svetu.

Marilyn MonroeOdpri galerijo

PicMonkey Collage Najbolj “seksi” fotografije leta 2014 cover-umazane-misli 23 fotografij, ki dokazujejo, da imamo vsi umazane misli cover-erci-roner Erik Roner – polet z baloni – ekstremni padalec, ki je poizkusil že vse #erikroner World Leaders Speak At UN Climate Summit Kdo so najbolj človekoljubni zvezdniki leta 2014? ·