Najbolj izjemne skulpture na svetu
Utrip mesta · arhitektura · V zraku · dizajn

Skoraj vsako večje mesto na svetu se lahko pohvali z zanimivimi in osupljivimi skulpturami, ki poživijo urbani utrip ter pritegnejo pozornost mimoidočih. Nekateri mestni kipi so posebni zaradi oblike, drugi zaradi sporočila, tretji spet zaradi statičnih dosežkov. Da vam ne bo treba preiskati celotnega planeta, vam predstavljamo, katere so najbolj izjemne skulpture na svetu in kje jih najdete – ko se naslednjič znajdete na tistem kraju, si jih nikar ne pozabite ogledati.

Vas zanima, kakšni so videti najbolj fascinantni kipi na svetu? Poglejte si galerijo najbolj izjemnih skulptur, ki premikajo meje estetike, statike, materialov, domišljije in sporočilnosti.

PREBERITE ŠE: Steklena panoramska pot na pečini – od višine se zvrti!

Najbolj izjemne skulpture na svetu:

Raindrop – Nazar Bilyk (Ukrajina)Odpri galerijo

Najgrše skulpture na svetu Najgrše skulpture na svetu, ki so krajem v sramoto Tajvanski nebotičnik V Tajvanu zrasel ”poglodan” nebotičnik MahaNakhon Palača mehurčkov Palais Bulles Palais Bulles – palača mehurčkov je najdražje stanovanje v Evropi Steklena panoramska pot na Kitajskem Steklena panoramska pot na pečini – od višine se zvrti! ·