Komična blazina št. 2.
Utrip mesta · dom

Ni ga čez dremež na udobni in mehki blazini. A takrat, ko to spoznamo, ni več ”obvezen” del dneva, kot je bil to v vrtcih, ko smo se ga branili z vsemi kremplji, ampak luksuz, ki si ga lahko privoščimo le redko. A ko si ga, je to vredno kot jutranja skodelica kave. In če je lahko blazina posebna in unikatna, zakaj ne bi bila tudi blazina. Gotovo se boste na takšni blazini hitreje zazibali v spanec in ”oddelali” več kvalitetnih ”zzz-minut”.

Blazine, tako tiste okrasne na kavču, kot tiste v postelji, ustvarjajo občutek domačnosti, topline in varnega zavetja. Kljub temu jim ponavadi ne posvečamo pretirane pozornost, a so detajl, ki lahko spremeni ne samo naše razpoloženje, pač pa tudi videz stanovanja. Poglejmo si nekaj takih z zelo zanimivimi grafikami in oblikami, ki jim kreativnosti ne manjka.

PREBERITE ŠE: SmartMat – prva pametna blazina za jogo

Blazina, ki pričara galaksijo.Odpri galerijo

DSGN Domus izdelki so estetsko dovršeni, praktični, obenem pa jih je mogoče v celoti reciklirati. Urbani izdelki slovenskih oblikovalcev DSGN Domus modern-living-room-decor-design-style-stylish-ideas-2015-9 Trendi za dom 2015 sony svetilke CES 2015: Sony Symphony – svetilka, ki je tudi zvočnik tumblr_nh1owdnYFi1sqkwlno2_1280 Oppo Food Ball: skleda za pse, ki upočasni hranjenje ·