cover
Utrip mesta · dom

Kuhinjski pripomočki so obvezen del vsake kuhinje. A kdo pravi, da morajo biti standardno dolgočasni. Kreativnost se namreč začne že pri kuhinjskem orodju in opremi, ne šele pri kombinaciji sestavin in aranžmajih. Nessie že stoletja iščejo po jezeru Loch Ness, a očitno iščejo na napačnem kraju, saj se po novem potika v juhah. No, vsaj imitacija te pošasti v obliki zajemalke.

Medtem ko kuhinja potrebuje številne kuhinjske pripomočke, pa njihova kreativnost in izvirnost ni pogoj za okusno jed. Vendar pa je kuhanje svojevrstna umetnost in vsaka dobra jed potrebuje nekaj magičnih dotikov, da izstopa. In kaj je boljšega kot solnica v obliki čarobne palice, s pomočjo katere boste goste začarali z okusom.

PREBERITE ŠE: Slavni “chefi”: Od kuharja do poslovneža

Zabavne kuharske pripomočke si oglejte v galeriji

Zajemalka Nessie.Odpri galerijo

a Trend: Notranja oprema / interier 2015 Komična blazina št. 2. Najbolj kreativne blazine za popoldanski počitek DSGN Domus izdelki so estetsko dovršeni, praktični, obenem pa jih je mogoče v celoti reciklirati. Urbani izdelki slovenskih oblikovalcev DSGN Domus modern-living-room-decor-design-style-stylish-ideas-2015-9 Trendi za dom 2015