BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Medtem ko se nekateri izmed nas vsak dan trudimo najti par enakih nogavic, se ta usklajen par z Japonske trudi, da uskladi svoja oblačila. In kot lahko vidite na fotografijah, gre za verjetno najbolj ljubek par na svetu!

Trendovski par z Japonske, ki ga na Instagramu najdemo pod uporabniškim imenom bonpon511 (kar je kombinacija njunih imen plus datum njune obletnice poroke), ima že več kot 81 tisoč sledilcev. Čeprav štejeta vsak že prek 60, je njuno oko za modo vedno ostrejše in upamo si trditi, da je ostrejše od marsikaterega posameznika, ki jih šteje pol manj.

PREBERITE ŠE: Takšen je danes Smith Jerrod iz serije Seks v mestu!

V galeriji si poglejte, kako usklajen je ta japonski par, in verjamemo, da boste po ogledu fotografij tudi vi prepričani, da gre za najbolj ljubek par na svetu!

Galerija – najbolj ljubek par na svetu, ki se usklajeno oblači že 37 let

Najbolj ljubek par na svetu, ki se usklajeno oblači že 37 let.Odpri galerijo
450161-comedy-movies-2008-movies-the-women-movie-wallpaper Kakšnih komplimentov moški ne bi smeli dajati ženskam? Facebook uvaja Dislike Facebook dobil gumb ‘Ni mi všeč’ in nam to ni všeč Smart Pet Bottle Smart Pet Bottle: odpiranje plastenke z aplikacijo smith-jarrod-1920 Takšen je danes Smith Jerrod iz serije Seks v mestu! · · · ·