Foto: Gareth Pugh
Utrip mesta · svet po moško

Znani modni oblikovalci so se v čast letošnjemu Svetovnemu prvenstvu v nogometu lotili prav posebnega športnega udejstvovanja. Skreirali so namreč najbolj modne nogometne žoge ta hip.

Nekateri izmed najbolj znanih modnih oblikovalcev ta hip so se lotili prav posebnega podviga, saj so v čast letošnjemu Svetovnemu prvenstvu v nogometu oblikovali unikatne nogometne žoge, ki so vse prej kot dolgočasne. Projekt je potekal pod taktiriko podjetja Luisaviaroma, ki se je povezalo z adidasom in najboljšimi modnimi kreatorji na svetu.

PREBERITE ŠE: Navijaško navdušenje z obarvanimi brazilskimi trendi

Rezultate posebne humanitarne akcije lahko kupimo na eBayu, kjer poteka avkcija, katere izkupiček gre seveda v dobrodelne namene – ogroženim brazilskim otrokom, ki potrebujejo pomoč za boljše življenje. Če je naša denarnica le dovolj debela, si lahko privoščimo modno nogometno žogo z modnim podpisom modnih znamk Dolce & Gabbana, Balmain, Mary Katrantzou, Marni, Missoni in mnogih drugih.

Odpri galerijo
world-cup-sofas Stadion za čas SP-ja prelevili v največjo dnevno sobo na svetu shakira2 Kako je svetovno prvenstvo v nogometu premagalo Super Bowl Manaus Ponta Negra. Manaus – v srcu Amazonskega pragozda cover-flipboard Flipbook gol Van Persieja, 1-1 Španija : Nizozemska – SP 2014 · · · · · ·