Nenavadni kondomi
V zraku · buzz buzz

Kondomi so najpogosteje uporabljena oblika zaščite pri seksu, zato je izbira izjemno pestra. Kljub temu so kondomi precej enolični. Seveda lahko izbirate med bolj ali manj tankimi, narebrenimi, z različnimi okusi in celo svetlečimi v temi, a na tako nenavadne kondome, kot jih boste spoznali v nadaljevanju, še niste naleteli.

Dobra stran kondoma? Preprečujejo nosečnost. Slaba stran? Enoličnost dizajna. Ste med tistimi, ki menijo, da kondomi zmanjšajo občutek pristnosti pri spolnem odnosu? Proizvajalci poskušajo na vse možne načine prepričati posameznika v nakup in nekateri se zato odločijo za zelo nekonvencionalne primerke, ki precej odstopajo od naših predstav o kondomih.

PREBERITE ŠE: Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali!

V nadaljevanju si oglejte najbolj nenavadne kondome na svetu. Bi si jih upali preizkusiti?

Najbolj nenavadni kondomi na svetu:

Kondomi v obliki in z okusom slanineOdpri galerijo

Selfi palic se je lotil s škarjami za veje. Nad selfi palice s škarjami za veje Prvi šolski dan vs. zadnji šolski dan Fotografije, posnete na prvi in zadnji šolski dan Dekleti pokusita najbolj pekoč čili na svetu. Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali! Supermodeli z brado in brki Če bi imele svetovno znane lepotice brado in brke …