Neobičajna hišica na drevesu
Utrip mesta · arhitektura

Cape Town Tree House je najbolj neobičajna hišica na drevesu. Zasnovana je v skladu z okolišem in postavljena na zelo strateškem položaju, da obiskovalcem ponuja prečudovite razglede. Če obstaja raj na zemlji, je ta zagotovo na hišici na drevesu Cape Town.

Neobičajna hišica na drevesu z imenom Cape Town Tree House se nahaja v Južnoafriški republiki. Ustvarili so jo v kreativnem arhitekturnem biroju Malan Vorster. Hiša črpa navdih iz svojega okoliša. Temelji so sestavljeni iz štirih jeklenih stebrov, ki jih povezuje centralni del. Tako kot drevesa, ki obdajajo hišo, je tudi notranjost hiše poudarjena z navpičnimi elementi. V prvem nadstropju so dnevni prostori, v drugem spalnica, v tretjem pa terasa na strehi. Glavna materiala sta neobdelano jeklo in rdeča cedra, ki se lepo spojita z naravo okoli hiše. Več o hiši Cape Town Tree House si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PREBERITE ŠE: Minimalistična počitniška vila na Japonskem te bo popolnoma prevzela

Udobna dnevna sobaOdpri galerijo
prikazna Le Haut Perché: zavetišče za štoparje Stedsans_bay-1500x844 Švedska trajnostna kmetija, ki vas bo navdušila intercontinental ljubljana InterContinental Ljubljana: notranjost prvega hotela s 5 zvezdicami v Ljubljani Počitniška hiša na Japonskem Minimalistična počitniška vila na Japonskem vas bo popolnoma prevzela · · · · · ·