Najbolj neprimerne igrače za otroke
V zraku · buzz buzz

Ste kdaj naleteli na igrače za otroke, ki so se vam zdele povsem neprimerne za otroke? V nadaljevanju vam predstavljamo najbolj neprimerne igrače, ki so jih poskušali prodati otrokom. Če ste mislili, da ste videli že vse, potem si oglejte naslednje bizarne igrače. Nekatere vas bodo nasmejale, ob drugih se boste zgrozili.

Starši želijo svojim otrokom najboljše. Zato nadzorujejo vsebine, ki so jim izpostavljeni na televiziji, telefonu, tablici, knjigah in revijah, ter jim želijo ustvariti okolje, ki bo spodbujalo njihovo ustvarjalnost. Vsi, ki ste se našli v teh besedah, bi bili zgroženi, če bi vaš otrok v rokah držal eno izmed otroških igrač, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Ikea otroške risbe spremenila v plišaste igrače za dober namen

Te igrače za otroke zlahka označimo za najbolj neprimerne igrače za otroke, ki smo jih kdaj videli in jih je bilo moč kupiti, dokler niso bile umaknjene iz prodaje. Številne niso le neprimerne, ampak tudi neokusne in presegajo zdrav razum. Le kaj si je proizvajalec mislil, ko je na otroške prodajne police poslal erotični paket za striptiz, primeren za otroke nad 11 let, dojenčka z modrčkom za dojenje, lutko, ki grize otroke …

Najbolj neprimerne igrače za otroke, ki ste jih kdaj videli:

"Gospa Bovary, večna persona svetovne književnosti, je v priredbi Nebojše Popa Tasića tista gospa Bovary, ki tako v času svojega nastanka kot danes ostaja gospa Bovary, Emma, ..." (Foto: arhiv SNG Nova Gorica) Drama Festival 2016 Chocolate Bar Chocolate Bar – pub, izdelan iz čokolade KKŠ Summer FEST 2016 #KKŠSF16: KKŠ Summer Fest 2016 Smeh je nalezljiv! Smeh je nalezljiv! Neprecenljive reakcije ljudi na izbruh smeha!