Beckham Creek Cave Lodge
Utrip mesta · arhitektura

Pozor! Za vse, ki iščete nov življenjski prostor, imamo odlično novico. Verjeli ali ne, čas, ko je človeška vrsta naseljevala jame, še ni minil. Če vam je uspelo privarčevati dovolj denarja, lahko postanete kralj podzemlja.

Najbolj luksuzna jama na svetu, ki se od bivališč naših prednikov občutno razlikuje, išče novega kupca.

Najti jo je mogoče na odmaknjenem območju v ameriški zvezni državi Arkansas. Jama, ki jo poznamo pod imenom “Beckham Creek Cave Lodge”, je bila originalno zgrajena kot zavetje ob bombnih napadih. Pozneje je doživela prenovo in je danes hotel.

Sprejme lahko največ 8 gostov, ki lahko uživajo ob pogledu na številne stalagmite in stalaktite ter čudovit slap. Kompleks ima v lasti tudi vzletno-pristajalno helikoptersko stezo. Za nočitev v hotelu je sicer treba odšteti 1.600 dolarjev.

Če vas je opis hotela, ki se razprostira na približno 560 kvadratnih metrih površine, prepričal, lahko svojo ponudbo oddate na dražbi. Začetna cena je 2,75 milijona dolarjev. Predlagamo vam, da si v spodnji galeriji najprej ogledate fotografije razkošnega hotela.

Galerija – Beckham Creek Cave Lodge

Beckham Creek Cave LodgeOdpri galerijo

Quadrum ski & yoga resort, Gruzija Kontejnerji, spremenjeni v hude nastanitve, ki nudijo obiskovalcem posebno doživetje znamenitosti Tako bi bilo skoraj videti teh 5 svetovno znanih znamenitosti the org Pozabite na hiše, tukaj so modularni zabojniki po naročilu! ezgif.com-webp-to-jpg (6) Ta psihedelična hiša v obliki kače, je eden najbolj nadrealističnih Airbnbjev na svetu · · · ·