PicMonkey Collage
Utrip mesta · kulinarika

Kaj je bilo na meniju leta 2014? Tudi letos so splet obnoreli mnogi nori recepti in kulinarične kreacije, ki jih lahko najdemo in si jih celo naročimo v različnih restavracijah po svetu. Kot so to počeli med drugim tudi v oddaji Epic Meal Time, vam predstavljamo letošnje pretirano kalorične kreacije leta 2014. Glede na vaš način prehrane vas bodo te kreacije mogoče navdušile ali pa se vam bodo gabile.

Kreacije s pretirano vsebino hrane in količino kalorij so nastale tako v Ameriki ter na Japonskem kot tudi drugod po svetu. Glede na to, da te jedi resnično lahko najdemo v nekaterih restavracijah po svetu, se sprašujemo ali te ”specialitete” res kdo naroča in kupuje? Bi si želeli privoščili katero izmed teh jedi? Če ste si na spletu že ogledali slasten recept za nutelasagno verjemite, da to še ni nič proti številnim drugim norim kulinaričnim kreacijam, ki so preplavile splet. Pa dober tek. V galeriji si oglejte najbolj nore kulinarične kreacije leta 2014.

Cookie BurgerOdpri galerijo

December je čas kuhanega vina. Poletja je že dolgo konec, a Pink Pepper je gin, ki tudi v zimskih mesecih v spomin prikliče misel na poletne dni. Pink Pepper je gin, ki slovi po estetskem pakiranju, zato je v božičnem času odlična ideja za darilo. Izdelujejo ga v omejenih serijah, zato v spletnih trgovinah hitro poide. V Sloveniji še ni dostopen v prosti prodaji. Trenutno ga prodajajo v Angliji in Franciji ter v spletni trgovini londonske veleblagovnice Selfridges. Pink Pepper Gin – gin tudi pozimi www.cakeandallie.com Najlepše DIY dekoracije prazničnih piškotov Janssons frestelse 5 najbolj nenavadnih božičnih jedi Dinner in the Sky®  nad Splitom Dinner in the Sky®: večerja med oblaki maja 2015 v Ljubljani · · · · · ·