kinga-cichewicz-482274-unsplash
V zraku · buzz buzz

Moški, pozor! Ali v zadnjem času na aplikacijah na zmenke iščete novo simpatijo, pa vam to nikakor ne uspe? Ne skrbite, razlog za to se morda ne skriva v vašem videzu.

Izkazalo se je, da je vaša priljubljenost na aplikacijah za zmenke odvisna od vašega poklica.

Mnogi menijo, da je služba, ki jo opravljajo, na nek način seksi. V preteklosti so bili še posebej popularni moški v uniformah. Toda časi se spreminjajo – kakor tudi poklici, ki veljajo za najbolj vroče.

Nedavno so raziskovalci na primeru aplikacije za zmenke Badoo preverjali, kateri moški so za svoje fotografije prejeli največ pozitivnih odzivov. Razdelili so jih v skupine, in sicer glede na to, katere poklice opravljajo. Izsledki so več kot zanimivi.

Ali vaša služba pripomore k uspehu v ljubezenskem življenju? Preverite, kateri poklici so na aplikacijah za zmenke najbolj zaželeni.

Kuhar

Izkazalo se je, da je kuharska kapa pripomoček, ki vzburja marsikoga.

Inženir

Moški s spretnimi rokami zna poprijeti za vsakršno delo.

Podjetnik

Lastna pisarna in mesto na vrhu hierarhične piramide. Ne sliši se slabo, kajne?

Tržnik

Ob moškem z izvirnimi idejami ni nikoli dolgčas.

Umetnik

Umetniki veljajo za ‘drugačne ljudi’. Je pa zato za mnoge drugačnost privlačna.

blur-bracelets-caffeine-272887 Tvoja zasvojenost s kavo morda pa le ni tako slaba … shutterstock_767431966 Tako se piše Barbika! shutterstock_440004025 Zakaj tako pogosto padamo na teorije zarote? suhyeon-choi-184102-unsplash To je strašljiva prihodnost potovanja z letalom · · · ·