Nakit v obliki sladkarij
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vaša dieta vam morda prepoveduje uživanje sladkarij, toda nič ne pravi o tem, da je ne smete nositi. Poljska umetnica Katarzyna Korporowicz iz Koko With Love izdeluje nakit, ob katerem se vam bodo pocedile sline. Kako ne, ko pa so ga navdahnile sladkarije, kot so sladoled, torte, piškoti in čokolada, in je tako realističen, da boste vanj ugriznili kot v zlato, saj ne boste verjeli, da gre za glino in ne prave slaščice.

Katarzyna Korporowicz iz polimerne gline izdeluje nakit v obliki miniaturnih sladkarij, ki jih lahko nosite kot uhane ali kot obeske za verižico. Detajli na njih so tako realistični, da bi izdelke zlahka zamenjali za prave slaščice, če jih ne bi izdali kovinski deli pritrjeni nanje.

”Ker vedno stremim k popolnosti mi včasih vzame tudi po več ur, da dokončam le en kos torte ali kolačka” pravi poljska umetnica iz Koko With Love, ki priznava, da jo delo včasih spravlja ob pamet in da brez velike mere potrpežljivost ne gre.

PREBERITE ŠE: Wearable Planter: 3D sprintani cvetlični lončki, ki so lahko tudi nakit

Njene sladke nakitne pregrehe, pardon, izdelke lahko naročite v spletni trgovini Etsy.com. In še enkrat opozarjamo, nakit ni užiten, oči vam lažejo.

Nakit v obliki sladkarijOdpri galerijo
Festivalske frizure Festivalske frizure za festivalsko sezono 2015 PicMonkey Collage Nekonvencionalne poročne obleke in poročni dodatki Ženske kopalke skozi čas. Ženske kopalke skozi zgodovino Sao Paulo Fashion Week Sao Paulo Fashion Week 2015: Vroče kopalke za pomlad-poletje 2016 ·