Najbolj pomembna stvar, ki se ji moramo po razpadu zveze izogniti
V zraku · odnosi

Razpadi zvez se med seboj zelo razlikujejo. Na njih vpliva veliko dejavnikov – od kakovosti zveze, prek razloga za razpad do osebnosti obeh partnerjev. Prav zaradi tega je težko doreči, kakšen način razhoda je najbolj optimalen za oba vpletena. Vendar ni konsenza, katerim stvarem se je treba izogniti. In med njimi še posebej izstopa ena. Preberite si, katera je najpomembnejša stvari, ki se ji moramo po razpadu zveze izogniti.

Na vrhu seznama stvari, kako se in kako se ne vesti po razpadu zveze, kraljuje en sam nasvet. Najpomembnejša stvar, ki se ji moramo po razpadu zveze izogniti, je, da prenehamo sabotirati svoje prihodnje romantično življenje. Po domače to pomeni, da si moramo nehati dopovedovati, da nas nikoli več nihče ne bo imel rad. To je nekaj, čemur po razhodu z ljubljeno osebo zlahka podležemo. Še posebej hitro se v to prepričamo, če smo bili mi zapuščeni.

Razpad zveze je težko čustveno breme. Poleg tega, da izgubimo pomembno osebo, se nam podre tudi predstava o prihodnosti, naša samopodoba pa je lahko dodobra načeta. Če na to dodamo še pesimistično mišljenje, imamo recept za katastrofo. Konec zveze redko pomeni krivdo na eni strani in žrtev na drugi. Velikokrat gre za velik nabor dejavnikov – vendar pa zelo verjetno med njimi ni razloga, da si nekdo, ki ga je težko ljubiti. Po razpadu zveze se obdaj z ljubečimi ljudmi in se razvajaj. Ne pozabi se zavestno spomniti, da si dragocen in pomemben človek. Tako bo srce hitreje zaceljeno.

PREBERITE ŠE: Maraton pozitivne psihologije 2018: naučite se teči kakovosten maraton življenja


shutterstock_722102197 Preproste stvari, ki privlačijo nasprotni spol kot magnet shutterstock_1074584183 To je 7 vrst ljubezni, a malo ljudi doživi zadnjo shutterstock_705184123 5 znakov, da si našla pravega, a v napačnem času shutterstock_600311720 5 znakov, da postaja vajina zveza resna, čeprav ti to ne ustreza · ·