Najbolj prijetni trenutki med pari ujeti v prikupne ilustracije.
V zraku · buzz buzz

Pristen odnos in iskrica v očeh med zaljubljenima dušama se najbolje zaznata ob pogledu na takšni osebi v živo, a ta ilustratorka prikaže, da lahko tudi ilustracije, ki slavijo preproste radosti razmerja, še bolje prikažejo tiste najbolj prijetne trenutke parov, ki jih kar začutimo.

Za prikupnimi risbami, ki prikazujejo, kako lepa sta ljubezen in razmerje med dvema osebama, stoji Dina Odess, 27-letna ilustratorka iz Kazakhstana, ki trenutno dela in živi v New Yorku.

Že od otroštva je uživala v risanju, a kljub temu se ni izpopolnjevala na umetniških šolah. Samostojno se je učila in je ‘svojo roko preizkusila’ v različnih tematikah in tehnikah: interjer,  grafični dizajn, oljno slikanje, tiskanje, akvarel, modne ilustracije, 3D, kaligrafija … Trenutno je Dina našla veselje v projektu 99relationshipillustrations, v okviru katerega riše ilustracije o lepotah razmerja med dvema osebama.

Katera je vaša najljubša ilustracija?

Galerija slik – Prikupne ilustracije

Ilustracije parov.Odpri galerijo
mg-cthu-225520-unsplash To so 3 najboljše države za digitalne nomade, ki delajo prek spleta RISANI JUNAKI Ilustrator prikaže smešno plat risanih junakov … in ti so popolnoma drugačni, kot jih poznamo 8 stvari, ki jih morate vedeti, preden se odpravite na tetoviranje To morate vedeti, preden se odpravite na tetoviranje! suganth-466917-unsplash 9 trikov, kako premagati “jet lag” · · · · ·