1280_fifty_shades_darker_jamie_dornan_dakota_johnson
Kulturni izbor · film

Za ogled filma se letos oblecite v lažja oblačila …, ti bodo namreč zelo vroči! Tukaj so najbolj seksi filmi 2017, ki si jih morate ogledati! Vroči prizori, lepa telesa in veliko, veliko iskric …, prihajamo!

Najbolj seksi filmi 2017:

Everybody Loves Somebody (Todos queremos a alguien, 2017)

Clara ima odlično kariero in lep dom, manjka ji ‘le’ ljubezen. Svojega sodelavca prosi, naj se v Mehiki, kamor se odpravlja na poroko, pretvarja, da je njen fant. A tam naleti na svojo staro ljubezen. Lahko pričakujemo, da se stvari samo še dodatno zapletejo …

Tulip Fever (2017)

17. stoletje, Amsterdam. Umetnik se zaljubi v poročeno žensko, medtem ko slika portret nje in njenega moža. Film se lahko med drugim pohvali tudi z odlično igralsko zasedbo: Alicia Vikander, Christoph Waltz, Dane Dehaan, Judi Dench, Zach Galifianakis in Cara Delevingne.

Fifty Shades Darker (Petdeset odtenkov teme, 2017)

Christian in Ana sta ponovno združena in kemija med njima je bolj vroča kot kadarkoli prej.

PREBERITE ŠE: Filmi 2017: najbolj pričakovani filmi leta 2017

Lady Macbeth (2017)

V 19. stoletju je mlada ženska prisiljena, da se poroči s precej starejšim moškim. Kmalu se zaplete v afero z mlajšim moškim in tukaj se začne kaos.

Baywatch (Obalna straža, 2017)

Komedija je polna seksi igralcev v kopalkah, vključno z Zacom Efronom, Dwaynom Johnsonom, Priyanko Chopra in Alexandro Daddario.

Wonder Woman (2017)

Gal Gadot je super ženska, pa tudi Chris Pine je videti neverjetno čeden.

Justice League (Liga pravičnih, 2017)

Jason Momoa bo igral Aquamana v enem izmed najbolj pričakovanih filmov tega leta. A to še ni vse! Pripravite se, da vidite Bena Afflecka kot Batmana, Ezro Millerja kot The Flasha, Henryja Cavilla kot Supermana, Raya Fisherja kot Cyborga, Amber Heard kot Mero in Gal Gadot kot Wonder Woman. Kako vroča zasedba!

Matrica Film Matrica bodo posneli ponovno Animirani film Early Man (2017) Filmski napovednik: Early Man (2017) Mean Bean Filmski napovednik: Mean Bean – Mr. Bean kot psihopat Animirani film Coco (2017) Filmski napovednik: Coco (2017) · · · ·