Dwayne Johnson – najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People
V zraku · buzz buzz

Najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People je igralec Dwayne Johnson, ki ima za sabo res neverjetno leto. Med drugim ga je revija Forbes nedavno razglasila za najbolje plačanega filmskega igralca. The Rock je nasledil nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, pred njim pa so se z nazivom Sexiest Man Alive okitili Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Johnny Depp, Hugh Jackman, Matt Damon, George Clooney, Matthew McConaughey, Jude Law, Ben Affleck, Brad Pitt, Pierce Brosnan in drugi. Prvi je ta laskavi naziv dobil Mel Gibson leta 1985. Od tedaj so najbolj seksi moški na svetu postali zgolj trije, ki niso prihajali iz igralskih vrst, in sicer John F. Kennedy, Adam Levine in lanskoletni ‘zmagovalec’ David Beckham.

Najbolj seksi moški na svetu 2016 po izboru ameriške revije People je Dwayne Johnson, 44-letni filmski igralec in nekdanji rokoborec, ki je po podatkih ameriške revije Forbes tudi najbolje plačani filmski igralec v preteklem obdobju.

Johnson je pod fotografijo na Instagramu, na kateri krasi naslovnico revije People, zapisal, da ”to samo pomeni, da se še vedno zbujam ob štirih zjutraj, trdo treniram, skrbim za otroka, vozim svoj poltovornjak in pripovedujem umazane/bebaste šale …, seveda na zelo seksi način”. In dodal: ”Zapomnite si. Seksi ni nekaj, kar poskušaš biti, seksi postaneš po naravni poti, ko si zadovoljen s samim seboj. Verjemite mi, na tem področju sem strokovnjak. Ko sem bil star osem let, sem prebral priročnik o tem, kako biti seksi in kako se dobro poljubljati.” Seveda se v objavi ni pozabil zahvaliti reviji People, ni pa pozabil niti na svoje oboževalce.

PREBERITE ŠE: Kako Dwayne Johnson, najbolje plačani igralec, zapravlja svoje milijone

Zvezdnik franšize Hitri in drzni, ki se je udomačil v vlogah akcijskih junakov, je poročen z Lauren Hashian in ima dva otroka. 11-mesečno hčerko Jasmine in iz prejšnjega zakona z Dany Garcia 15-letno Simone, katerima, pravi, se ima zahvaliti, da ohranja stil z realnostjo. V intervjuju za revijo People je razkril tudi, da se ni vedno najbolje počutil v svoji koži, in pri tem izpostavil odraščanje na Havajih.

”Počel sem veliko stvari, ki jih ne bi smel. Večkrat so me aretirali, a hkrati sem bil zelo spoštljiv do učiteljev in starejših. Nisem vedel, kdo sem in kaj bi rad postal.” S 44 leti je The Rock med najstarejšimi prejemniki naziva najbolj seksi moški na svetu. Najstarejši do zdaj je bil Harrison Ford, ki je leta 1998 naziv prejel pri 56 letih.

[Galerija] Dwayne Johnson – najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People:

Dwayne Johnson – najbolj seksi moški 2016 po izboru revije PeopleOdpri galerijo

Donat Trump Donat Trump – ”Make Digestion Great Again!” shutterstock_1042905718 Zakaj je Coca-Cola v McDonald’su boljšega okusa, kot če jo pijete drugje? Omar Ortiz Neverjetno nadarjeni umetniki, katerih umetnine boste morali pogledati večkrat! Super luna Super luna v vsem svojem sijaju – najlepše fotografije super lune z vseh koncev sveta · · · · · · · ·