Domiselni načini  naznanitve prihoda novorojenčka
V zraku · buzz buzz

Ste se kdaj vprašali, kako boste sporočiti novico o rojstvu svojega otroka? Nekateri bi najraje vpili z vrha strehe, da jih sliši ves svet, spet drugi bi telefonirali vsem, ki jih poznajo, in opevali prihod novega družinskega člana. Ob taki veseli novici res nihče ne more ostati ravnodušen, zato je logično, da si starši želijo svojo srečo deliti s širnim svetom.

Ob prihodu novorojenčka želijo novopečeni starši novico o rojstvu kar najhitreje sporočiti in deliti z družino in prijatelji. Nekateri to naredijo s fotografijo, drugi s klici oziroma elektronskimi sporočili, spet tretji objavijo novičko na Facebooku ali Twitterju. Vsi opisani pristopi so sicer odlični za dosego končnega cilja – deliti prelepo novico s širnim svetom (oziroma z našimi prijatelji in znanci), a nekateri starši gredo še korak dlje in prihod male štručke na ta naš planet sporočijo na zelo ustvarjalne in simpatične načine.

PREBERITE ŠE: 26 fotografij, ki do popolnosti strnejo življenje z dojenčkom

In kako na najbolj domiseln način predstaviti prihod novega družinskega člana? Predstavljamo vam ustvarjalne mamice in očke, ki so se še kako potrudili z oznanilom rojstva svojih otrok.

Domiselni načini naznanitve prihoda novorojenčkaOdpri galerijo

Več kot očitno je, da bodo tile otroci odrasli v res kreativnih okoljih!

Svetovne znamenitosti kot del nečesa drugega. Svetovne znamenitosti, kot jih še ne poznaš Človeška največja zabloda Zgodba o največji zablodi človeštva ti bo za vedno spremenila življenje Omejena kolekcija #stayGOALden Passion Planner Limited Edition – omejena kolekcija osebnih planerjev Man reading newspaper 10 jutranjih navad najbolj uspešnih ljudi ·