elvis
V zraku · buzz buzz

Verjetno ste slišali za ‘27 club’, listo najbolj slavnih zvezdnikov, ki so umrli stari 27 let, pogosto zaradi hedonističnega življenja in tveganega življenjskega sloga. Tako bi bili videti zdaj, če bi bili še med nami.

Mnoge najbolj briljantne in nadarjene umetnike spremlja podobna usoda – s svojimi neverjetnimi umetniškimi sposobnostmi navdušujejo množice, nato pa zaradi življenjskega sloga prehitro odidejo s tega sveta. Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain in Janis Joplin so nekateri izmed teh, a jih je veliko več. Kaj pa, če bi bili še vedno med nami? Kako bi te ikone, bile videti danes?

Sachs Media Group in družba za restavracijo fotografij Phojoe so nam to omogočili, saj so ustvarili serijo fotografij z naslovom Rock & Roll Heaven: How they would look today, na katerih so te legende predstavljene v postarani različici. Kako so videti danes, si oglejte v galeriji.

Galerija: Zvezdniki, če ne bi umrli mladi

Kurt Cobain: največji rock umetnik, ki bil bil danes star 51 let.Odpri galerijo
Švedinja strah pred letenjem premagala tako, da je postala pilotka. Švedinja strah pred letenjem premagala tako, da je postala pilotka facebook-emoji-set-emojipedia Facebook razkriva, kateri so najbolj priljubljeni emojiji na Messengerju to leto f569cb5e4a6c30b5dc6b4d62ed5d8ac3 Simpatičen napihljivi samorog bo letos poskrbel za ohladitev ob bazenu shutterstock_1015168078 Stvari, ki se jih moraš zavedati, če želiš postati slavni nogometaš, igralec ali model · · · · ·