lux-iphone-x-2
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Ni se še polegel prah od Applovega dogodka Keynote, kjer so med drugim predstavili novi iPhone X, že se … no, prah spet dviguje. Pa saj zato ti dogodki pravzaprav so. Se sprašujete, o čem govorimo? O oblikovalcih, ki so poskrbeli za do zdaj najbolj smešno, bizarno, ne najdemo boljšega izraza, različico iPhona X!

Brikk je podjetje iz Los Angelesa, ki združuje najbolj elitne industrijske oblikovalce, fizike, inženirje in tržnike. Z izjemno kompleksnimi postopki izdelujejo luksuzne tehnološke napravice iz najredkejših materialov, ki si jih privoščijo lahko le najbogatejši. Tokrat so se lotili iPhona X, kolekcijo pa so poimenovali Lux iPhone X Collections.

Če se vam Applov iPhone X zdi nekoliko drag, počakajte še malo, da vam razkrijemo ceno Brikkove različice. Vse so opremljene z 256 gigabajti prostora za shranjevanje in 5,8-palčnim OLED-zaslonom, a tu se njihove poti malo razidejo. Hrbtno stran telefonov iz kolekcije Lux iPhone X Mono krasi steklo, v katerega so lasersko vgravirali vzorce. Stranice ohišja so iz 24-karatnega rumenega zlata, 18-karatnega roza zlata oz. platine 950. Cena za telefon iz te kolekcije znaša 6.300 evrov. Telefoni Lux Iphone X Classic grejo korak dlje in so v celoti oblečeni v materiale, ki se nahajajo v stranicah prej omenjenih telefonov, zato je cena za 2.000 evrov višja. Kolekcija Deluxe ima 3 različice, in sicer Single, Double in Triple. Razlikujejo se samo v številu vrstic, ki jih tlakujejo diamanti in se bohotijo v obliki heptagrama na hrbtni strani telefonov. Cena za Single je 10.800 evrov, za Double 12.500 evrov, za Triple pa kar 18.400 evrov. Kolekcija Haute, predzadnja, je kolekcija po naročilu. Uporabite lahko izjemno drage kamne, diamante ter si date vgravirati svojo logotip ali inicialke. Za to boste morali odšteti kar 41.800 evrov. A zmagovalka je kolekcija Ingot! S svojima različicama Ingot 108 oz. Ingot 250, ki vsebujeta 108 oz. 250 gramov 24-karatnega suhega zlata, podira vse rekorde. Ingot 108 stane toliko kot telefon Haute, za različico Ingot 250 pa boste odšteli vrtoglavih 58.600 evrov.

Pa recite, da tole ni vsaj malo bizarno!

Galerija – Najbolj bizarna različica iPhona X je tu

Najbolj bizarna različica iPhona X je tu.Odpri galerijo

cover-mimix2 Xiaomi Mi Mix 2: telefon, ki se posmehuje novemu iPhonu iphone8-gallery1-2017 iPhone 8 in iPhone 8 Plus: za ljubitelje klasike source iPhone X: Apple začrtal prihodnost pametnih telefonov cover-sony-exsperia Sony Xperia XZ1 in XZ1 Compact: nabor izjemnih inovacij · · · ·