haha
V zraku · buzz buzz

Comedy Wildlife Photography Awards je objavil najboljše fotografije letošnjega natečaja, ki prikazujejo živali v smešnih situacijah. Najbolj hud lev je postal najbolj prikupno bitje, vevericam se je popolnoma odštekano, medved pa je postal fotograf. Prikupnost je v zraku!

Comedy Wildlife Photography Awards je tekmovanje, na katerem zbirajo 30 % poklicnih in 70 % amaterskih fotografij živali, katerih glavni cilj je ohranjati naravo in prikazati nove vrste živali, ki jih nismo še videli, v smešnih situacijah. Med 2000 fotografijami so izbrali 41 finalistov, ki so živali ujeli v najbolj nenavadnih in smešnih pozah.

Tom Sullum, eden od ustanoviteljev nagrad, je za Bored Panda povedal, da želijo s tem tekmovanjem prikazati, da lahko najmanjša stvar pomaga pri ohranjanju narave. Na svoji spletni strani Born Free so naredili pozitiven korak v tej smeri, in sicer se tam nudi finančna podpora, ki je namenjena ohranjanju narave in živalskih vrst.

Zmagovalci v različnih kategorijah in glavni zmagovalec bodo objavljeni 15. novembra. Velikega zmagovalca bo ocenjevala strokovna komisija, ki bo analizirala tehniko in zabavnost fotografije ter napis.

V galeriji slik smo zbrali nekaj nam najljubših fotografij. Vse pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Kaj misliš, kdo bo najboljši?

Galerija slik – Prikupne živali

"The People Are Back"Odpri galerijo

Najhujši trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk. Najhujši trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk Žalostne fotografije, ki prikazujejo, kako distopična je naša družba Žalostne fotografije, ki prikazujejo, kako distopična je naša družba shutterstock_1109320253 Kateri član kraljevske družine si glede na svoje astrološko znamenje? Skladišče, ki je spremenjeno v dom. To skladišče je videti razpadajoče, dokler ne vstopite v notranjost in vidite, zakaj stane milijon dolarjev · · · · ·