Spektakularna igrišča
Utrip mesta · arhitektura

Teniški navdušenci ste zagotovo opazili, da so tudi igrišča postala prava paša za oči. Vznemirljivi in napeti dvoboji se odvijajo na spektakularnih igriščih, ki že zaradi lege ustvarjajo neverjetno vzdušje. Nekatera teniška igrišča so tako presunljiva, da privabijo tudi radovedne poglede tistih, ki niso teniški navdušenci.

Tukaj je 5 najbolj spektakularnih teniških igrišč na svetu:

1. Burj al Arab, Dubaj

Najvišje teniško igrišče na svetu se nahaja na vrhu Burj al Arab. Panoramski pogled je fantastičen. Zaradi višine je teniški turnir precej bolj vznemirljiv, tako za igralce kot tudi za gledalce. Na teniškem igrišču, ki navdušuje zaradi svoje visoko postavljene lege, sta se leta 2005 pomerila Andre Agassi in Roger Federer.

2. La Cavalerie, Pariz

Majhen teniški klub v osrčju Pariza. Čudovito oblikovan strop je bil izdelan leta 2000.

3. Wimbledon

Teniška igrišča na Wimbledonu so zagotovo najbolj znana. Zaradi prvenstva, ki ga vsako leto spremlja veliko število ljudi, je osrednje igrišče, najbolj znano igrišče na svetu. Na njem je tudi kraljevska loža, ki jo uporabljajo člani kraljevske družine in posebni, ugledni gostje.

PREBERITE ŠE: Pigalle Duperré – košarkarsko igrišče, kot ga še niste videli

4. Infinite’ tennis court, Los Angeles

Zasebno teniško igrišče s panoramskim razgledom je last Jamesa Goldsteina.

5. Monte Carlo Country Club

Tukaj se odvija Monte Carlo Masters turnir. Znan je tudi po Monte Carlo Tennis Academy. Kljub imenu se ne nahaja v Monte Carlu, niti v Monacu, temveč v Roquebrune-Cap-Martin v Franciji, na meji z Monacom.

Sodobna zatočišča Asimetrična zatočišča v osrčju danske neokrnjene narave Design, ki posnema naravo Dizajn, ki posnema naravo: interaktivni gigantski makovi cvetovi Otroška soba v zeleno-beli kombinaciji Ustvarjalne ideje za opremo otroške sobe PicMonkey Collage La Tour des Cèdres: prva stavba na svetu z zimzelenimi drevesi ·