PicMonkey Collage1
V zraku · buzz buzz

Na Euru 2016 se jutri začenja osmina finala. Čeprav je oči težko odmakniti od nogometa, vsake toliko kamere v živo v množici ujamejo osupljive lepotice, najbolj vroče navijačice na Euru 2016. Najbolj vroče navijače Eura 2016 so po mnenju uporabnikov različnih družabnih omrežij Albanke.

Na družbenih medijih se kadi za Albankami, saj te veljajo za najbolj vroče navijačice na Euru 2016. Seveda pa lepa dekleta ne prihajajo samo iz Albanije; tukaj so plavolase Švedinje, karizmatične Hrvatice, vedno opevane Rusinje, slovanske lepotice, kot so Čehinje in Poljakinje, pa vedno urejene Francozinje, “zelene” Irke in naše vzhodne sosede Madžarke. In to še zdaleč ni(so) vse.
Pred vami je fotogalerija najbolj vročih navijačic na Euru 2016. Vsebina je NSFW (not safe for work), zato pazljivo! ;)

PREBERITE ŠE: Euro 2016: najbolj smešni video trenutki na EP v nogometu 2016

Ogled galerije – najbolj vroče navijačice na Euru 2016:

Navijačice AlbanijeOdpri galerijo
Slavne disfunkcionalne družine 10 najbolj disfunkcionalnih slavnih družin Who-Plays-Hardin-Scott-After-Movie Tega nihče ne bo priznal: najbolj nenavadni strahovi pri spolnosti! kakogaobnoreti Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč? Najbolj smešni trenutki na Euro 2016 Euro 2016: najbolj smešni video trenutki na EP v nogometu 2016 · · · ·