PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Če ste bili pozorni, potem veste, da je bilo leto 2015 leto neštetih trendov. In veliko teh trendov so med drugim prakticirali superseksi moški, ki so bili tudi razlog, da so trendi sploh uspevali. Mi smo izbrali crème de la crème trendov in seveda crème de la crème seksi moških.

Letos so spletu vladali privlačni trendi, ob katerih smo lahko med drugim uživali v pogledu na neustavljivo privlačne moške. Vse od fantov z bleščicami v bradah in seksi zdravnikov do prodajalcev ulične hrane, knjižnih moljev in celo fantov, ki spominjajo na določeno hrano – to so bili čudni, a hkrati resda vroči fantje.

PREBERITE ŠE: Novoletni modni trendi za moške ali kaj so moški nosili zadnjih 100 let

Če ste morda zamudili najbolj vroče trende (in fante), potem imamo pred novim letom za vas darilo – vse te seksi moške smo dali v eno galerijo in vi jih lahko neomejeno gledate … Pa ni za kaj!

Najbolj vroči trendi leta in še bolj vroči fantje:

Trendi 2015: Seksi fantje, ki se dobro znajdejo v kuhinjiOdpri galerijo
Najboljše Kickstarter kampanje 2015 Najboljše kampanje na Kickstarterju v letu 2015 Zanimiva dejstva o Lego kockah Lego: neverjetna dejstva o kockah Lego Stvari, ki si jih dotaknemo v enem dnevu. Stvari, ki se jih ljudje dotaknemo v 24 urah 4. Proti vetru, Kanada National Geographic: najbolj priljubljene fotografije leta 2015 ·