najbolj seksi trenutki 2016
V zraku · buzz buzz

Kaj vas je v letu 2016 najbolj navdušilo? Osebni uspehi in ‘čudeži’, zmage naših športnikov, dobri filmi? Prav gotovo. A to še ni vse. Leto 2016 je bilo polno seksi trenutkov in tukaj so tisti, ki smo si jih najbolj zapomnili.

Najbolj seksi trenutki leta 2016:

Videospot: Rihanna, Work ft. Drake

Čeprav se pesmi oziroma vsaj refrena lahko kaj hitro naveličamo, je bilo sodelovanje med Rihanno in Drakom očitno uspešno. Poželjiva ‘najstnika’ sta se to poletje še kako zabavala!

Oglas: Da Da Dang, Nike

V Indiji so ženske pod stalnim pritiskom, saj se morajo osredotočiti na poroko in izobrazbo, šport pa se razume kot izguba časa. Sporočilo oglasa, posnetega v New Delhiju, temu kljubuje in združuje poklicne športnice in običajne ženske, ki pokažejo svoje atletske spretnosti in nadarjenost.

Intervju: Cara Delevingne

V avgustu se je gola Cara pojavila na naslovnici reviji Esquire in s tem povzročila kar nekaj razburjenja. Nedvomno kontroverzen intervju.

Viralni video: Irina Shayk za LOVE Advent Calendar

Irina več kot očitno ‘začini’ lončarstvo!

PREBERITE ŠE: Najpomembnejši selfiji leta 2016

Instagram: Emily Ratajkowski

https://www.instagram.com/emrata/

Leto 2016 je bilo, vsaj na Instagramu, leto Emily Ratajkowski. Vroče posnetke je tako nizala drugega za drugim, in to kar vsak teden. Sicer Emily na Instagramu sledi skoraj 10 milijonov sledilcev.

Hoja po modni pisti: Gigi Hadid na modni reviji Victoria’s Secret

Prvič se je modna revija odvijala v Parizu. Čeprav je bila v središču pozornosti ponovno njena mlajša sestra Bella Hadid, je Gigi dokazala, da si lahko tudi v vrečastih gasilskih hlačah videti hudičevo seksi.

Prizor v seriji: orgija v seriji Game of Thrones (Igra prestolov)

To je bil še en nesrečni večer za Theona Greyjoya, a srečen za njegovo sestro.

Filmski prizor: The Nice Guys (Prava fanta)

Ryan Goslin in Russell Crowe se v skrivnostnem trilerju podata na lov za morilcem pornozvezde Misty Mountain, ki umre v prometni nesreči. Čeprav je njena prisotnost v tem filmu nekoliko manjša, je vsekakor ni moč pozabiti.


shutterstock_101217715 Masterclass: dovolite, da vas umetnosti igre nauči sam Kevin Spacey! shutterstock_623804987 Najlepši ljudje so rojeni prav v tem astrološkem znamenju! Leonardo DiCaprio je končno osvojil oskarja. Najpomembnejši selfiji leta 2016 Zadnje umetniše slike znanih slikarjev Zadnja umetniška dela znanih slikarjev pred njihovo smrtjo · · ·