Poročne obleke za moške.
Utrip mesta · moda · moška moda

Poročni videz je za ženina vsaj tako pomemben kot za nevesto. Resda je za moške izbira poročne obleke precej manjši stres kot za ženske, ne le, ker je vsa pozornost na poroki preusmerjena na nevesto, pač pa tudi, ker so obleke precej nevtralne oz. univerzalne in z izbiro poročne obleke ne more kaj dosti ustreliti mimo. A dejstvo je, da mora vsekakor tudi ženin izstopati iz množice poštirkanih svatov, in kdo, če ne ti zvezdniki, so nam pokazali, da je izbira poročne obleke ženina tako pomembna kot nevestina obleka. Poglejte si, kdo so bili najbolje oblečeni ženini v svetu slavnih.

Trendi poročnih oblek za moške so v nasprotju s klasično in žensko poročno modo bolj umirjene narave. Modne novosti (vsaj zares opazne) so prej redkost kot pravilo, zato moški z izbiro ne morejo veliko zgrešiti. Seveda lahko nosijo prevelik ali premajhen kroj, a to je zares edina, pa še to je zgolj tehnična napaka, ki jo lahko zagrešijo, če iščejo med ”standardno” ponudbo.

PREBERITE ŠE: Tako so videti tradicionalne poročne obleke po svetu

Toda poroke ne trajajo le ne dan (tehnično sicer da), ampak celo življenje. Poročne fotografije nas namreč spremljajo celo življenje. Krasile bodo vaš Facebookov in Instagramov profil, v svoji opravi boste pozirali na številnih fotografijah, shranjenih v poročnem albumu, ki ga boste na plan potegnili, ko se bodo pri vas oglasili vnuki in vnukinje. Zato je še kako pomembno, kaj ste imeli tisti dan na sebi. Pustite svojo klasično moško obleko v omari in posezite po čem bolj izstopajočem. Ne veste, kako bi se oblekli za poroko? Naj vam bodo ti najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih, ki so dobro vedeli, kaj delajo, v navdih!

Najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih – najboljše poročne obleke za moške:

George Clooney in Amal Alamuddin na poroki leta 2014Odpri galerijo
Nenavadne frizure na Euro 2016 Euro 2016: najbolj nenavadne pričeske na EP v nogometu Kakšen tip moških kopalk izbrati, glede na tip postave Kakšen tip moških kopalk izbrati glede na tip postave Moške kopalke Swam Moške kopalke s katerimi se vaš korenjak tudi v mrzli vodi ne bo skrčil! PicMonkey Collage Moške kopalke 2016: najbolj modne moške kopalke za poletje 2016 · ·