Darila za najstnike
Utrip mesta · dom

Že imate idejo za božično darilo za svojega najstnika? Tega nikoli ni bilo lahko zadovoljiti, in najti božično darilo, ki mu bo všeč, je lahko izjemno težavna naloga. Da vam nekoliko olajšamo delo, smo izbrskali 10 najboljših božičnih daril za najstnike, ki bodo všeč prav vsakemu mulcu ali muli.

Najti pravo božično darilo za najstnika je postalo z razcvetom tehnologije precej lažje, in po anketah sodeč bosta v letošnji praznični sezoni skoraj dve tretjini staršev kot darilo za svojega najstniškega otroka za božič kupili tehnološko igračko.

PREBERITE ŠE: 10 popolnih daril za tiste, ki jih jeseni in pozimi stalno zebe

Ker pa so običajno otroci bolj na tekočem z novostmi in kul stvarmi kot mi, smo se zakopali v ponudbo namesto vas in izbrskali 10 najboljših božičnih daril za najstnike, s katerimi ne morete zgrešiti. Od tega, kako pridni oziroma poredni so bili, pa bo odvisno, kako globoko ste pripravljeni za darila seči v žep.

10 najboljših božičnih daril za najstnike:

1. Videoigra Star Wars: Battlefront /70 €/

Star Wars: Battlefront je še vroča prvo- in tretjeosebna strelska videoigra. Gre za tretje nadaljevanje iz istoimenske serije Star Wars: Battlefront, ki temelji na bitkah filmske sage Vojna zvezd. Od 17. novembra 2015 je na voljo za Microsoft Windows, PlayStation 4 in Xbox One. S tem darilom boste vsekakor učinkovali kot najbolj kul starši.

Nakup: starwars.ea.com

2. Gugalnik Suede /150 €/

Udoben gugalnik je kompatibilen z vsemi mobilnimi napravami vašega najstnika in se ponaša z vgrajenim zvočnikom za bolj razburljive filmske večere ali še bolj doživeto preigravanje videoigric.

Nakup: pbteen.com

3. Naredi sam: projektor za pametni telefon /31,65 €/

S tem projektorjem, ki ga narediš sam, lahko najstniki predvajajo film ali video na svojem telefonu in vsebino delijo z vsemi v prostoru. In najboljši del? Sestavijo ga kar sami!

Nakup: uncommongoods.com

4. Naglavne slušalke Star Wars /187 €/

Konec leta bo v znamenju sedmega filma franšize Vojna zvezd, in če vaš najstnik morda ni navdušen nad videoigricami, pa gotovo rad posluša glasbo. In s temi slušalkami Star Wars z mikrofonom boste definitivno zadeli v polno. Pozabite na Beats by Dre, to so naglavne slušalke, s katerimi se bo lahko vaš najstnik hvalil.

Nakup: api.shopstyle.com

5. Album za vstopnice /11 €/

Pomagajte najstniku, da ohranja spomine s koncertov, športnih dogodkov, muzejev, zabaviščnih parkov … s tem priročnim albumom za vstopnice, kjer bo vse lepo zbrano na enem mestu.

Nakup: uncommongoods.com

6. Dvokolesnik Oxboard /799 €/

Dvokolesno električno vozilo Oxboard je v bistvu Segway brez krmila. Pri slednjem si je izposodilo tehnologijo, izhaja pa iz skejtarske kulture. Otročje lahko ga je upravljati, je pa tudi izjemno agilno in je najbližje leteči deski, kot ji bo vaš najstnik prišel v prihodnjem letu.

OxboardOdpri galerijo

Nakup: oxboard.nl

7. Igra Game of Phones /18 €/

Gre za sodobni zasuk lova na zaklad, pri katerem najstnik potrebujete svojo najljubšo igračko, to je pametni telefon. Igralec se na lov poda s svojimi prijatelji, lov pa preživi samo najhitrejši (šala, dobi pa točke).

Nakup: api.shopstyle.com

8. Brivnik Philips Click & Style /55 €/

Kaj so najstniška leta, če ne leta eksperimentiranja z obraznimi dlakami. Tu vskoči brivnik Philips Click & Style z nastavki za britje in nastavkom za urejanje, da so možnosti urejanja zares neomejene.

Nakup: merkur.si

9. Bluetooth zvočnik Om/One /147 €/

Ponudba Bluetooth zvočnikov je tako zasičena kot nebo na jasno noč z zvezdami, zato je treba narediti nekaj res posebnega, da izstopaš. Ker je bila zvezda Severnica že zasedena, je bilo treba poiskati nekaj drugega. In nastal je Om/One, zvočnik, ki s pomočjo magneta lebdi 2,5 centimetra nad tlemi.

Odpri galerijo

Nakup: omone.tilt.com

10. Emoji, blazina /26 €/

Smeški so praktično drugi jezik najstnikov. Zakaj jim za praznike ne bi podarili resničnega emojija, s katerim se bo lahko stiskal ali na njem spal?

Nakup: amazon.com

Regal Mizu Mizu: fluiden regal s prilagodljivimi policami Preženite mraz Kako ogreti dom brez gretja? Likalnik Philips PerfectCare Elite Silence Likalnik Philips PerfectCare Elite Silence: Za nov, revolucionaren način likanja Pohištvena kolekcija The Parka Collection The Parka Collection: navzven obrnjeno pohištvo · ·