foto via snobswap.com (1)
V zraku · buzz buzz

Odštevamo zadnje dni do leta 2016. In ker bo to tu prej, kot bi mignil, moramo na silvestrovanje pomisliti že zdaj. Če torej najdaljše noči v letu ne nameravamo preživeti na prostem ali kje v “tropih” z vsemi štirimi v zraku, lahko silvestrsko zabavo pripravimo tudi doma. Za intimno “black tie” ali mini svečano zabavo doma potrebujemo le nekaj najbližjih prijateljev in nekaj ustvarjalnosti. Kako torej pripraviti najboljšo silvestrsko zabavo doma?

V soju sveč

Ugasnimo luči in prostore v hiši raje preplavimo s svečami. Te bodo poskrbele za romantično, praznično in “seksi” vzdušje v enem, hkrati pa bomo privarčevali (vsaj pri računu za elektriko). Če želimo, da bodo naše sveče gorele dlje, jih dan pred zabavo v neprodušno zaprti plastični vrečki postavimo v zamrzovalnik.

Gremo v rožnato

Drugačno ozračje bodo pričarale tudi rožnate žarnice. Navadne žarnice lahko tako za noč zabave zamenjamo z rožnatimi in se pustimo navdušiti nad pozitivno spremembo, ki bo v našem domu pričarala neverjetno ozračje.

Kičasto razkošje

Morda se bo slišalo smešno in morda boste tudi sami zanikali, ampak ljudje še zmeraj obožujemo tradicionalne novoletne zabave, kjer smo ne samo bolje oblečeni, temveč kjer naše glave krasijo klobuki, tiare, kjer se okrog vratu bohotijo boe in kjer so bleščice obvezni del toalete.

Personalizirana glasba

Goste, ki bodo prišli na našo zabavo, lahko prosimo, da nam posredujejo svoje najljubše skladbe. Iz teh informacij lahko nato ustvarimo primerno playlisto, ki bo goste zabavala in jih opomnila, da tudi njihove želje štejejo.

Brez šampanjca ni novega leta

Na novoletni zabavi lahko postrežemo s posebno pijačo, aperitivom na začetku zabave in šampanjcem ob polnoči. Za goste bomo poskrbeli tudi tako, da bodo med eno in drugo pijačo na voljo tiste pijače, ki jih naši gostje najraje pijejo.

PREBERITE ŠE: Popoln praznični in novoletni make-up

Lahki prigrizki

Skozi večer gostom strezimo lahke prigrizke, kot so slani prigrizki, preste, obloženi kruhki in mini pice. Kakšno uro in pol pred polnočjo postrezimo s samopostrežnim menijem, ki na primer vključuje razne enolončnice, pecivo iz listnatega testa in sadje, ki bodo napolnili želodčke proti koncu večera.

Večer iger

Silvestrsko zabavo bodo gotovo popestrile razne družabne igre, ki bodo gostom krajšale čas in jih hkrati nasmejale. Če želimo izpreči iz klasike, ki jo sestavljajo Monopoly, Uno, Activity in Drinkopoly (čeprav je ta kar idealna za novoletno zabavo), za ideje povprašajmo goste in nato iz idej sestavimo družabno igro, ki bo zadovoljila vse okuse.

Kje je moj kozarec?

Za vse goste, ki radi založijo svoj kozarec, bodo kot nalašč prišli prav “okraski” za kozarce. Te lahko opremimo s kovinskimi obeski (če gre za vinske kozarce) ali pa na navadne kozarce prilepimo personalizirane kartončke z imenom gosta oziroma pustimo, da to ob prihodu storijo gostje sami.

Vabilo naj pove, za kakšno zabavo gre

Na vabilo zapišimo, kakšno zabavo bomo pripravili. Lahko se odločimo za tematski večer ali pa pripravimo “black tie”, svečano zabavo, kjer gostom že v vabilu povemo, da naj za ta večer pripravijo svoje najboljše toalete. Tisti bolj drzni lahko pripravite zabavo v pižamah ter poskrbite za prostor in blazine za goste, ki bodo prespali.

Vrečka presenečenja

Za goste lahko ob odhodu pripravimo vrečko presenečenja. Vanjo dajmo dobro čokolado, kakšen lepotni izdelek ali dišečo svečko, za nameček pa dodajmo aspirin ali vitamin C, ki bosta naslednji dan prišla še kako prav.

Eyescape Eyescape: poročne fotografije (dobesedno) skozi oči gostov Drsanje ne Bledu Nagradna igra: družinsko drsanje na Bledu PicMonkey Collage Philippa Rice: ljubezen se skriva v vsakdanjih stvareh PicMonkey Collage Koledar Red Hot 2016 – v glavni vlogi seksi rdečelasci · ·