Streetstyle na festivalu Coachella
Utrip mesta · moda · ženska moda

Streetstyle moda na največjem glasbenem festivalu – Coachelli – nikoli ne razočara. Tudi letos so glasbene navdušenke iz vsega sveta drugi aprilski vikend, poln glasbe, sonca in mode, preživele oblečene v sproščene festivalske stylinge, ki so kot nalašč za spomladansko modno inspiracijo. Tu je najboljša streetstyle moda s Coachelle.

Na največjem glasbenem spektaklu leta, festivalu Coachella, so se tudi letos zbrale vse strastne ljubiteljice dobre glasbe in sproščenih festivalskih stylingov. Poglejmo, katere so s svojimi odštekanimi modnimi kombinacijami očarale streetstyle fotografe, ki so na Coachellinih travnatih površinah v svoje objektive pridno lovili najboljše boho in rokerske videze letošnje pomladi.

PREBERITE ŠE: Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Streetstyle na festivalu CoachellaOdpri galerijo
PicMonkey Collage Filmska poroka: Hollywoodske ikonične poročne obleke PicMonkey Collage Modni vodič: Kako nositi sandale na zavezovanje victoria Sončna očala 2015: Kapsulska kolekcija Victoria Beckham Modna inspiracija: Jeans jakna Modni vodič: Kako to pomlad nositi jeans jakno · · ·