cover-akcijske-kamere-2019
V zraku · tehnologija · gadgeti

Po zaslugi akcijskih kamer je zajemanje posnetkov vrhunske kakovosti postalo lažje kot kdajkoli prej. Predstavljamo vam seznam tistih, za katere menimo, da so v samem vrhu ponudbe najboljših akcijskih kamer – ta hip. To so najboljše oziroma odlične akcijske kamere 2019.

Akcijske kamere so obvezna oprema za vse športne navdušence in ljubitelje aktivnosti na prostem, ki želijo svoje podvige ovekovečiti na posnetkih. Kljub svoji majhnosti se namreč ponašajo z visoko zmogljivostjo in odpornim ohišjem. V nadaljevanju vam predstavljamo naš izbor, na katerem so se znašle najboljše akcijske kamere leta 2019.

DJI Osmo Action

DJI nas običajno razveseljuje z letečimi napravami, a tokrat je drugače – naredili so kamero Osmo Action, ki jo lahko ob pomoči nosilcev namestite na čelado, ogrodje kolesa ali električno rolko. Kamera z ločljivostjo 12 MP, ki tehta vsega 0,14 kg, je na vodo odporna do globine 11 metrov, na padce pa do višine 1,5 metra. Omogočila vam bo uživanje ob videoposnetkih 4K s frekvenco 60 sličic na sekundo. Kamera DJI Osmo Action je edinstvena predvsem zavoljo zaslona na sprednji strani, ki vam bo pri ustvarjanju selfijev prišel še kako prav. Odlično! … In zagotovo hit letošnjega leta.

Sony FDR-X3000R 4K

Sonyjeva akcijska kamera je sposobna ustvarjati videoposnetke v ločljivosti 4K, hkrati pa vas bo navdušila z učinkovito funkcijo stabilizacije slike. Po zaslugi priloženega vodotesnega ohišja je vodoodporna do globine 60 metrov. Kamero, ki jo je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom, lahko po enem polnjenju uporabljate približno 2 uri.

GoPro Hero7 Black

GoPro Hero7 Black se ponaša s tehnologijo HyperSmooth, ki omogoča eno najboljših stabilizacij videoposnetka, ki smo jih videli v fotoaparatih in kamerah. Naprava se lahko pohvali s trpežnim ohišjem, sliko pa med drugim zajema v načinu 4K/60p. Brez dodatnega ohišja je vodoodporen do globine 10 metrov.

Xiaomi Yi 4K+

Športna kamera Yi 4K+ se ponaša z vrsto mikavnih funkcij, pri čemer prednjači možnost ustvarjanja videoposnetkov 4K in ostrih filmskih fotografij ter vzdržljiva baterija (2 uri delovanja). V kombinaciji s kamero, ki sicer ni odporna na vodo, je mogoče uporabljati pripadajočo aplikacijo.

Olympus TG-5

Če niste pristaši sodobnega dizajna, je kamera Olympus TG-5 kot nalašč za vas. Prepričala vas bo s kompaktnim ohišjem, vododpornostjo in videoposnetki ločljivosti 4K. Na voljo vam je tudi široka paleta dodatkov, ki vam omogočajo snemanje v vsakršnih pogojih.

Nikon Coolpix W300

Kamera Nikon Coolpix W300 je kos vsaki nalogi. Odporna je na vodo, prah in celo mraz. Razočarani ne bodo niti tisti, ki na prvo vrsto postavljajo specifikacije, saj je z njo mogoče snemati pri ločljivosti 4K. Dobite jo lahko v rumeni, oranžni, črni in vojaški barvni različici.

DJI Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket je z merami 3,8 x 2,9 x 3,7 cm resnično miniaturna. Ima enako veliko slikovno tipalo, kot smo ga vajeni pri pametnih telefonih, a je to vseeno sposobno posneti solidne fotografije, predvsem pa videoposnetke 4K/60p. Ponaša se z umirjevalnikom, ki ga poganjajo trije motorčki, ki kamero umirijo v treh oseh.

Samsung-QLED-8K-TV-2 Samsung QLED 8K televizor spreminja tradicijo 3JUBJWRWO4B43W2RH6TDNWTBYE Leica z novo različico kamere CL, ki obeležuje 100 let Bauhausa Parrot Anafi Thermal Parrot Anafi Thermal: dron s termalno kamero za profesionalce agazzi Agazzi: nahrbtnik na prstni odtis · ·