shutterstock_637593085
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Kot vse druge sfere se tudi astrologija posodablja in poskuša hoditi v tempu vse hitrejšega napredka – najbolj pregledno dostopni horoskopi so zagotovo tisti, ki jih najdeš v aplikacijah. Katere so torej najboljše aplikacije za horoskop 2019?

Aplikacij za horoskop na spletu pravzaprav mrgoli in težko se je odločiti, katere so vredne našega časa in denarja. Če ti bo v pomoč, smo naredili izbor najboljših, med katerimi zagotovo najdeš takšno po tvojem okusu!

To so najboljše aplikacije za horoskop 2019 …

1. Co-Star

Co-Star je aplikacija, ki jo upravlja umetna inteligenca. Poleg detaljnih infromacij, kako naj bi se v nekem obdobju godilo tvojemu znaku, lahko na tej aplikaciji najdeš tudi podrobne opise o splošnih značilnostih tvojega astrološkega znamenja. V primerjavi z drugimi horoskopskimi aplikacijami ta aplikacija podrobneje izračuna okoliščine tvojega rojstva – vneseš lahko do minute natančno uro svojega rojstva.

Aplikacija za iOS: apps.apple.com

2. DailyHoroscope

To je glede na nekatere statistike najbolj priljubljena aplikacija za horoskop in za češnjo na vrhu smetane je tudi popolnoma brezplačna.

Aplikacija za iOS: apps.apple.com
Aplikacija za Android: play.google.com

3. TimePassages

Če želiš več informacij, ki gredo v globino astrologije, je aplikacija TimePassage morda dobra zate. Aplikacija namreč vključuje tudi osnovne informacije o astrologiji.

Aplikacija za iOS: apps.apple.com
Aplikacija na računalniku: astrograph.com

4. AstroSage Kundli

Če te zanima alternativa običajnemu horoskopu, si oglej to aplikacijo, ki bazira na Vedic astrologiji.

Aplikacija za iOS: apps.apple.com
Aplikacija za Android: play.google.com

5. AstroStyle Mobile

Ta aplikacija ponuja enostaven in precej duhovit vpogled v tvoj dnevni in tedenski horoskop.

Aplikacija za iOS: astrostyle.com

6. Astromatrix Horoscopes

Še ena aplikacija za horoskope, ki ponuja enostaven pregled dnevnih postavitev planetov. Za razliko od drugih aplikacij je bolj natančna in se ne nanaša zgloj na informacije o času tvojega rojstva, temveč v svoje izračune vključi tudi kraj tvojega rojstva.

Aplikacija za iOS: apps.apple.com
Aplikacija za Android: play.google.com

7. Horoscope 2019

Če iščeš odgovore na specifična vprašanja o ljubezni, službi in življenju, sploh kakšne bodo priložnosti in nevarnosti v tem letu, je za iskalce teh odgovorov med zvezdami na voljo ta aplikacija.

Aplikacija za iOS: apps.apple.com

Potuj brez skrbi: najboljše mobilne aplikacije za potovanje! Najboljše aplikacije za potovanja: potuj brez skrbi! Apollo - Tablet add photo APOLLO: RAČUNOVODSTVO PRIHODNOSTI Nike_Fit_at_home_native_1600 Nike Fit: skeniraj stopalo in izberi PRAVO velikost čevlja Secret Crush: nova opcija na omrežju Facebook ti pomaga najti ljubezen Secret Crush: nova opcija na omrežju Facebook ti pomaga najti ljubezen · ·