Traffic Monitor
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Morda se še spomnite časov, ko so se ljudje spraševali, kako naj porabijo svoje GB, ki so jih imeli vključene v mesečno naročnino. Danes je situacija popolnoma drugačna, saj skoraj nihče ne spremlja, koliko GB podatkov porabimo na dnevni ravni. Spodaj vam ponujamo nekaj najboljših aplikacij za spremljanje porabljenih mobilnih podatkov za operacijske sisteme Android in iOS.

Najboljše aplikacije za operacijski sistem Android:

My Data Manager
Z aplikacijo My Data Manager lahko določite mesečni limit prenosa podatkov in aplikacija vam bo sproti preračunavala, koliko podatkov imate še na voljo. Poleg tega vas bo aplikacija opozorila, ko boste dosegli 90 % porabe podatkov.

> MYDATAMANAGER

Traffic Monitor
Traffic Monitor je zanimiva aplikacija, ki spremlja porabo tako mobilnih kot tudi Wi-Fi podatkov. Prav tako vam kaže pokritosti omrežja, in če je signal slab, lahko na zemljevidu preverite, kje lahko dobite boljši signal. Poleg tega pa lahko merite tudi hitrost prenosa podatkov in spremljate prenos podatkov v tujini.

> TRAFFIC MONITOR

Onavo Count
Tako kot vse ostale podobne aplikacije tudi Onavou Count omogoča, da si nastavite mesečni limit porabe podatkov. Njena prednost je v tem, da si jo na namizje nastavite kot widget (pripomoček) na svojem zaslonu in vam tako ni treba zaganjati aplikacije. Na podlagi podatkov, ki jih zbirajo od ostalih uporabnikov, lahko sebe primerjate z ostalimi in na ta način dobite zanimive informacije.

> ONAVO

Najboljše aplikacije za operacijski sistem iOS:

DataMan Next
DataMan Next je preprosta aplikacija, ki je sposobna beležiti vašo porabo prenosa podatkov v realnem času. Na zaslon mobilnega telefona si lahko dodate pripomoček (widget) in se tako izognete vsakokratnemu odpiranju aplikacije. Hkrati vam aplikacija napoveduje količino prenosa podatkov in vas opozori o čezmerni uporabi.

> DATAMAN NEXT

My Data Manager
My Data Manager je še ena impresivna aplikacija za iPhone, ki vam tako kot pri Androidni različici omogoča spremljanje porabljene količine podatkov, nastavitve omejitev in alarmna opozorila, če prekoračite določeno količino podatkov. Hkrati pa lahko tudi spremljate, katera aplikacija vam porabi največ prenosa podatkov.

> MY DATA MANAGER

MobiStats
MobiStats je precej preprosta aplikacija,  funkcionalnost katere je omejena na spremljanje porabe podatkov v mobilnih omrežjih in porabo v realnem času.

> MOBISTATS

V kolikor želite nemoteno spremljati informacije s svetovnega spleta in predvsem neomejeno uporabljati svoje najljubše aplikacije, vam svetujemo, da si izberete enega izmed treh paketov A1 Kombo pri operaterju A1 Slovenija, ki vam edini v Sloveniji nudijo neomejen prenos podatkov na mobilnih napravah. Na voljo so vam paketi A1 Kombo S, A1 Kombo M in A1 Kombo L, ki združujejo internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo – vse na enem računu. Z izbiro paketa A1 Kombo boste prihranili in uživali v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah. Če pa katere od storitev ne potrebujete, jo lahko preprosto odstranite in plačujete le, kar uporabljate.

HTC-cover Novi HTC U11 – pametni telefon, pri katerem ni samo zaslon občutljiv na dotik LG G6 Video: Test LG G6 – tihi favorit shutterstock_614020922 5 aplikacij, ki porabijo največ prenosa podatkov cover-iphone-fotografija Z videotečaji fotografiranja do boljših fotografij z iPhonom ·