1. Zagreb, Hrvaška
Utrip mesta · destinacija

Zdaj je najboljši čas, da obiščete najlepše božične destinacije in sejme. Če torej sanjate o sanjskih božičnih destinacijah, potem vam lahko pri izbiri prav gotovo pomaga izbor European Best Destinations, kjer so izbrali najboljše božične sejme v Evropi 2018. Tudi letos je na prvem mestu hrvaška prestolnica Zagreb.

Vsako leto na spletni strani European Best Destinations poteka glasovanje, kjer več tisoč popotnikov oceni najboljše božične sejme in destinacije v Evropi. Končni izbor zajema 20 krajev, ki so jih popotniki izbrali na podlagi kakovosti in slovesa božičnih radosti tega mesta. In kdo so letošnji zmagovalci ali poraženci? Katero mesto velja za najlepšo in najboljšo božično destinacijo v Evropi in katerih 10 mest bi morali vsaj enkrat v življenju obiskati v času božičnih praznikov?

Galerija – Najboljše božične destinacije 2018: to so najlepši božični sejmi v Evropi

20. Leipzig, NemčijaOdpri galerijo

Dugmici Silvestrovanje z glasbenimi zvezdami na trgu v Budvi V Vilni najbolj spektakularno božično drevo na svetu V Vilni najbolj spektakularno božično drevo na svetu a3ecf737975721.5751d74a749f3 (1) Sanjske destinacije, kamor si želimo pobegniti to zimo 7. North Shore,
Oahu, Havaji National Geographic izbral najboljše destinacije za 2018 · · · · · · · · · · ·