Najboljše brezžične slušalke 2016
V zraku · tehnologija

Kupujete brezžične slušalke? Zakopali smo se v ponudbo in izbrskali najboljše brezžične slušalke, ki jih lahko kupite oz. naročite že danes! Ter so v okviru različnih testov dosegle odlične rezultate na področju zvoka in ostalih lastnosti. Postanite svobodni z brezžičnimi slušalkami. To so po vsej verjetnosti najboljše brezžične slušalke 2016.

Predstavljamo najboljše brezžične slušalke 2016. Brezžične slušalke omogočajo udobno poslušanje brez nepotrebnih kablov. Ker so slušalke eden najširše uporabljenih pripomočkov (uporabljamo jih v prostem času, v službi, telovadnici …), je še kako pomembno, da izberemo prave.

A v tako pestri ponudbi in ob toliko modelih se je včasih težko odločiti. S slušalkami iz našega izbora ne boste zgrešili, saj predstavljamo najboljše, kar lahko dobite za svoj denar (cene slušalk so informativne narave).

PREBERITE ŠE: Najboljše vodotesne slušalke 2016

Najboljše brezžične slušalke 2016:

Brezžične slušalke Jabra Move

Brezžične slušalke Jabra Move so modne in lepe, seveda pa ne izostane niti vrhunska kakovost zvoka. Slušalke se prek Bluetootha povežejo z vašo napravo in omogočajo odlično doživetje poslušanja tudi 30 metrov proč od vira predvajanja. Omogočajo upravljanje ter nadzor glasbe in klicev neposredno iz slušalke. Baterija brez napajanja zdrži 8 ur pogovorov in poslušanja glasbe ter do 12 dni v času pripravljenosti.
Več informacij: jabra.com
Cena: 99,99 evra

Brezžične slušalke Sony MDR-1ABT

Brezžične slušalke Sony MDR-1ABT omogočajo izredno podroben zvok studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-ja, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami. Inovativne ušesne čašice z upravljanjem na dotik (NFC-tehnologija) omogočajo pristen stik z glasbo za pristne zvočne užitke. Imajo izjemno široko frekvenco (4 Hz–100 kHz), pri uporabi žične povezave pa slišite globoke nizke tone in zvok polnega razpona do 100 kHz. Baterija ponuja do 30 ur avtonomije z vklopljeno modrozobo povezavo.
Več informacij: sony.si
Cena: 391 evrov

Brezžične slušalke Beats Studio 2

S slušalkami Beats Studio so želeli ujeti videz športnega avtomobila. Ali jim je uspelo, presodite sami. So lažje, bolj seksi, močnejše in udobnejše kot predhodnice. Ponašajo se z natančnim zvokom in prilagodljivim izničevanjem hrupa (ANC-tehnologija). Baterija ponuja 12-urno avtonomijo brezžičnega poslušanja (za čezmerno trošenje energije imajo funkcijo za samodejni izklop slušalk), tu je tudi tehnologija RemoteTalk. Prek Bluetootha so lahko povezane z napravo do 9 metrov daleč. Omogočajo svobodno poslušanje glasbe, sprejemanje klicev, pomikanje po seznamu pesmi in spreminjanje jakosti.
Več informacij: beatsbydre.com
Cena: 301,61 evra

Brezžične slušalke Master & Dynamic MW60

Brezžične slušalke MW60Odpri galerijo

Brezžične slušalke MW60 iz Master & Dynamic so izdelane iz najboljših materialov. V usnje oblečene aluminijaste naglavne slušalke z vložki iz jagnječevine, pri katerih oblika sreča uporabnost, ponujajo 4-krat večji doseg kot druge slušalke. Prav doseg je največja ahilova peta brezžičnih slušalk, s čimer pa antene Master & Dynamic, ki jih v nasprotju s konkurenco slušalke MW60 ponosno kažejo in ne skrivajo za ohišjem, nimajo več težav, saj zvok ”nesejo” kar 40 metrov daleč. Ponujajo do 16 ur avtonomije.
Več informacij: citymagazine.si
Cena: 510 evrov

Brezžične slušalke Samsung Gear IconX

Brezžične slušalke Samsung Gear IconXOdpri galerijo

Samsung Gear IconX niso le brezžične slušalke. So tudi naprava za fitnes, saj spremljajo telesne dejavnosti (med drugim zapisujejo premagano razdaljo, hitrost, porabljene kalorije in dolžino vadbe). Naslednja posebnost 6,3-gramskih brezžičnih ušesnih slušalk Samsung Gear IconX je samodejna aktivacija; zaženejo se nemudoma, ko se naselijo v uho. Za dostavo naštetih podatkov sta potrebni zgolj sinhronizacija z aplikacijo S Health in modrozoba povezava. Ne gre spregledati niti možnosti Voice Guide, ki uporabniku postreže z informacijami o opravljeni vadbi in napredku, pa z možnostmi samostojnega predvajanja glasbe (za začetek je dovolj zgolj dotik ali poteg po slušalki) in glasovnega upravljanja. Slušalke Samsung Gear IconX so tudi vaš osebni motivator. Ponašajo se z baterijo zmogljivosti 47 mAh, ki zagotavlja do tri ure avtonomije, v etui pa je vgrajena baterija, ki zadošča za tri polnjenja pametnih brezžičnih slušalk. Na voljo so v treh velikostih in barvah.
Več informacij: citymagazine.si
Cena: 178 evrov

Brezžične slušalke Bose QuietComfort 35

Slušalke Bose QuietComfort 35Odpri galerijo

Brezžične slušalke Bose QuietComfort 35 so prve Bosove brezžične slušalke s tehnologijo, ki blokira šume iz okolice. Če ne želite, da poslušanje in tudi pogovor s sogovornikom po telefonu moti promet ali kakšen drugačen direndaj okoli vas in ob tem želite vrhunski zvok (slušalke Bose ga imajo v DNK-ju), so brezžične naglavne slušalke Bose QuietComfort 35 slušalke, ki jih iščete. In kako te slušalke, ki izhajajo iz žičnega modela, preprečijo vdor zunanjih zvokov? Gre za sodelovanje mikrofonov in digitalnega procesiranja, ki z inverzno amplitudo ustvarja enak zvok, kot ga prejema iz okolice, zato se notranji in zunanji zvok izničita. Baterija zadošča za 20 ur poslušanja na polnjenje, na voljo pa so v črni in srebrni barvi.
Več informacij: citymagazine.si
Cena: 310 evrov

Brezžične slušalke LG Tone Pro V1

Bluetooth slušalke LG Tone Pro V1 imajo zaradi napredne tehnologije aptX jasen in kakovosten zvok, zaradi inovativne oblike so izredno udobne za nošenje, zaradi gumbov, ki so na stranicah slušalk, pa je tudi upravljanje uporabniku prijazno. Baterija na polnjenje omogoča do 15 ur pogovorov, v pripravljenosti zdrži 21 dni, glasbo pa vam bo vrtela do 10 ur; ko ji zmanjkuje sape, pa vas slušalke o tem obvestijo. Brišejo odmev, zmanjšujejo hrup in se napolnijo v manj kot dveh urah.
Več informacij: lgmobile.si
Cena: 69,90 evra

Brezžične slušalke Bang & Olufsen BeoPlay H7

Vrhunske brezžične slušalke Bang & Olufsen BeoPlay H7 so izjemno udobne, tako zelo, da jih lahko nosite cel dan. So kot vino, saj so s staranjem videti vedno bolje. Odete so namreč v blazino s spominsko peno, oblečeno v najfinejše ovčje usnje, in prekrijejo celotno uho. So prilagodljive in ergonomične ter kot ustvarjene za ljudi v gibanju. Uporabljate jih lahko za poslušanje glasbe, pogovor ali gledanje televizije. Gre za cenejšo in naušno različico slušalk H8, v primerjavi s katerimi nimajo sistema za dušenje hrupa, a zato baterija, ki je pri slušalkah H8 zdržala 14 ur, pri H7 zdrži do 20 ur. Polnijo se cca 2,5 ure.
Več informacij: beoplay.com
Cena: 449 evrov

Najboljši chromebooki 2016 Najboljši prenosniki Chromebook 2016 po mnenju uredništva Smerni zvočniki HyperSound Glass HyperSound Glass – zvočnik z zvokom samo za tvoja ušesa! Nove serije Philipsovih televizorjev 6501 Novi Philips televizorji serije 6501: za popolno izkušnjo gledanja Najboljši tablični računalniki 2016 Top 10: najboljše tablice 2016 · ·