Najbolj smešne foto bombe leta 2015
V zraku · buzz buzz

”Fotobombing” je star vsaj toliko, kot je stara fotografija oziroma fotoaparat. Mnogo let kasneje ljudje (in živali) to obrt obvladamo ”v nulo”. Fotobombe, tj. fotografije z akterji, ki se ”vmešajo” v posnetke, velikokrat pošteno nasmejijo, in tudi leto 2015 v tem pogledu ni razočaralo. Predstavljamo vam najboljše fotobombe leta 2015, zaradi katerih boste pokali od smeha.

Čeprav gre pri fotobombah za nekoga, ki pokvari povsem dobro (čeravno povsem običajno) fotografijo, so prav ti ”nepovabljeni gosti” dostikrat razlog, da posnetek postane nepozaben. Seveda fotobombe niso nič novega, vpadanje v kader je ”stara obrt”, a šele pred leti in s filmom Brüno je zadeva prerasla v trend.

PREBERITE ŠE: Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic]

In če iščete dober trening za trebušne mišice, ste prišli na pravi naslov, saj vam v nadaljevanju postrežemo z najboljšimi (namernimi in nenamernimi) fotobombami leta 2015, ki so vsaka svoja vaja za smejalne mišice.

Najboljše fotobombe leta 2015:

Najbolj smešne foto bombe leta 2015Odpri galerijo
Gleb Tarro, National Geographic Your Shot: Torres del Paine National Park, Čile Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic] GoPro posnetki leta 2015 Najboljši GoPro posnetki leta 2015 Največji Photoshop faili leta 2015 Največji Photoshop spodrsljaji zvezdnikov v letu 2015 Svetovni prvak v žvižganju Christopher Ullman: tako zveni svetovni prvak v žvižganju